AK Parti Bölge toplantısı Trabzon'da yapıldı

AK Parti'nin Seçim İşleri Başkanlığı Trabzon Bölge toplantısı yapıldı.

AK Parti Bölge toplantısı Trabzon'da yapıldı

 AK Parti'nin Seçim İşleri Başkanlığı Trabzon Bölge toplantısı yapıldı.

Seçim çalışmalarının konuşulduğu toplantıda Trabzon’un yanı sıra  Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Ordu katılımcı iller olarak yerini aldı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıya  AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Seçim İşleri Başkanı Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Artvin İl Başkanı Ertunç Erkan Balta, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.



'1 KASIM'DA EN BAŞARILI İLLERDEN BİRİ OLDUK"

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Seçime her zaman hazırlıklı olduklarını ifade ederek ”Biz sadece seçim zamanları seçim hazırlığı yapan bir parti değiliz. Seçim yarışı bittikten sonra koşmaya devam eden teşkilatız. Bölge toplantısı bize ayrı bir ivme kazandıracaktır.

7 Haziran seçimlerini yaşadık, ardından 1 Kasım seçimlerini yaşadık. 7 Haziran seçimlerinde bölgemizde az da olsa düşüş yaşadık milletimizin buradan bize verdiği mesajı aldık. 1 Kasım seçimlerine de buna göre hazırlandık. Burada bulunan illerimiz en başarılı bölgeler olarak seçimden çıktı. Parti yönetimimizde ve bakanlar kurulunda ağrılıklı olarak bakanlarımız ve parti yöneticilerimiz oldu. Sayın genel başkanımıza bu desteğinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.



''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ MİLLETİMİZİN ÖNÜNE GELECEKTİR''

Trabzon milletvekili Muhammet Balta ise, '' 14 Ağustos 2000 tarihinden itibaren çıktıkları yolda önemli hizmitler yaptıklarını ifade ederek “ En önemli avantajımız tembel öğrenciler gibi sadece sınav akşamı değil her gün seçim olacakmış gibi bu teşkilat çalışmalarına devam ediyoruz. Kimse moralini bozmasın ülkemizdeki kriz söylemlerine kulak asmayın. Bizim daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bir taraftan içeride ve dışarıda terörle mücadele ediyor ve yatırımlara devam ediyoruz. Ama morale ihtiyacımız var.

Burada yine Ordu'dan, Giresun'dan, Rize'den, Artvin'den ve Bayburt'tan gelen kardeşlerimiz var. Özellike Türkiye'nin istikrarını sağlamak,devam ettirebilmek için Anayasa değişikliği milletimizin önüne gelecektir. Gönülden inanıyoruz. Bu SKM'nin hazırladığı programlar bu yüzden önemlidir. Teşkilatlarımıza çok büyük görevler düşecektir. Biz eksiklerimizi ortadan kaldırmak ve yeni değişiklikler için çalışmalar yapıyoruz''dedi

SKM BAŞKANI SORGUN, 'KEŞKE SIFIRDAN BİR ANAYASA YAPABİLSEYDİK'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, özgün ve katılımcı bir anayasa yapmayı planladıklarını belirterek” Siyaset bir maraton koşusudur aynı zamanda. Ve siyaset bisiklete binmek gibidir. 2016'nın sonundayız. Seçimlerimiz 2019 yılında. Önemli olan aldığınız görevi hakkıyla yapmak.. Gönül arzu ederdi ki sıfır kilometre bir anayasa yapalım. 1982 anayasası yapılırken ben o zaman Hukuk Fakültesi son sınıftaydım. 7 Kasım'da askerdim hangi şartlarda evet denildiğini iyi  biliyorum. İlk defa bu milletin kendi değerlerine bağlı özgün katılımcı bir anayasa yapmayı çok arzu ettik. Biz taslaklarımızı hazırladık. Ama ne yazık ki içinde bulunduğumuz şartlar tek başına bir anayasa yapmamıza el vermiyor. Onun için şuanda gerçekten tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Bütçeden sonra bu hafta önümüze gelebilir. Genel kurula gelecek." dedi. 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset