Adnan Günnar: “Zaman Türkiye’den yanadır”

Adnan Günnar seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adnan Günnar: “Zaman Türkiye’den yanadır”

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar seçimden önceki son hafta çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

AK Parti İl başkanlığının düzenlemiş olduğu ve bütün Milletvekili adaylarının katılımıyla Arsin, Of, Araklı ve Vakfıkebir ilçelerinde hemşerilerimizle bir araya geldiler. Akşamda Zorlu otelde muhtarlar ile bir araya gelerek günün son çalışma programını gerçekleştirdi.

Türkiye yeni bir sisteme geçiyor. 24 Haziran seçimlerinin ardından daha etkin ve güçlü bir sisteme kavuşacağız. Cumhuriyetimizin siyasi hayatında çok partili dönemin arızalarını beraberce yaşadık. Yıllarca Ülkemizin enerjisini buralara harcadık. Çok acı olayların beraberinde siyasi tarihimizin en zor yıllarını bize yaşattılar. Şimdi bu seçim tarihi bir seçim olacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye’yi Dünyanın on büyük ekonomisinden birisi yapacak. Aziz Milletimiz bu durumun farkındadır.24 Haziran da Cumhur ittifakının adayı AK Partinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyerek bu tarihi anın paydaşı ve asıl unsuru olduğunu gösterecektir. Cumhur ittifakının dışında kalan siyasilere de bir bakalım. Seçim meydanlarında ağızlarından yıkmak, sökmek, korkutmak ve nefret içerikli söylemler haricinde bir şey duydunuz mu? Bir tane projeleri var mı? Biri gelirse askerin apoletlerini sökecek bir diğeri Validen, Emniyet Müdüründen hesap soracak. Bir başkası yargı mensuplarına gününü gösterecek. Bu sözleri size söyletenler kim? Bu talimatları kimlerden alıyorsunuz? Cumhur ittifakının karşındaki bu beş benzemez nasıl oluyorda sözbirliği etmişçesine hep bir ağızdan içinde Millet olmayan laflar, saçmalıklar içinde olabiliyorlar. Siz bu kafayla Ülke yönetme yetkisini Milletten nasıl alacaksınız? Bol keseden yalan vaatlerde bulunuyorlar. Seçim palavralarının artık Millet tarafından dikkate alınmadığını 16 yıldır 12 seçimdir göremeyecek kadar basiret yoksununuz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Bunun böyle olmadığını bütün dünya gördü de bir siz göremiyorsunuz. Zaman Türkiye’den yanadır. Zafer Ülkemizindir dedik ve ”VAKİT TÜRKİYE VAKTİ”dir diyerek yola çıktık. Biz hep birlikte Türkiye’yiz dedi.

Adnan Günnar: “Zaman Türkiye’den yanadır”

Adnan Günnar: “Zaman Türkiye’den yanadır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler