Adnan Günnar: “Trabzon’a ne söz verdiysek…”

Adnan Günnar AK Parti İl Danışma meclisi toplantısında konuştu.

Adnan Günnar: “Trabzon’a ne söz verdiysek…”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon’da gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulunarak “Trabzon’a ne söz verdiysek yaptık” dedi.

Günnar açıklamalarını şöyle sürdürdü;

ADNAN GÜNNAR'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Bütün AK Parti teşkilatlarını birinci ilan ediyoruz. İnsanlar hastaneye gittiklerinde, uçaklara bindiğinde, insanlarımız dua ediyor. Mahallelerimizde artık fakir fukara neredeyse kalmamışken, sosyal devlet anlayışıyla birlikte insanlarımız bu devlete dua ediyor. Bu vesileyle teşkilatlarımız da bu çalışmalarının karşılığında bu dualardan nasipleniyor. AK Parti 16 yılda çok büyük hizmetlere imza atmıştır, bu vesileyle önce milletimize desteklerinden dolayı şükran borcumuzu ifade etmek istiyorum. Önceleri çok çabuk unutuyoruz. Birçok şeyi hatırlamıyor gençler, Trabzon’dan Giresun’a gidebilmek faciaydı. Acaba trafik kazası geçirecek miyiz dediğimiz günleri unutmayalım. 12 saatte gidilen yolu, şimdi uçakla otobüs bileti fiyatına gittiğimizi unutmayalım. Sadece yollarda, ulaşımda değil sağlıkta da yaptığımız büyük yatırımları hatırlayalım.

14. seçimimizde lütfen başkanlarımızın yapmış oldukları hizmetleri iyi anlatalım. Bir muhtar aradı dün, caminin önüne dökebilmek için 3-4 kamyon asfalt istedi. Dedim ki yollar dururken cami için nasıl isteyeyim belediyeden. Çünkü belediyelerimiz harıl harıl çalışıyor. Yahu muhtarım dedim,  Allah’ını seversen, belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri görmüyor musun. Bugüne kadar sadece senin köyüne ne kadar beton yol yapıldı. Nüfusu 300 kişi. Sadece onun köyüne 1 km’lik yol yapılmış. Bunları duyunca Allah razı olsun dedi. Ama insanoğlu haklı olarak eksiğini dile getirmek istiyor. Biz de eksiklerin farkındayız. ABD’de de, Çin’de de eksikler var. Ama biz yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. AK Parti Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı partisidir.

Biz şimdi Mart 2019 seçimlerinde de Türkiye’nin önünü kesmek isteyen anlayışa artık yeter, dur diyeceğiz. Başarılarımızın önüne ket vurmak isteyenlere dur diyeceğiz. Biz sadece Türkiye’ye değil, Trabzon’a yaptıklarımızla %70’lere varan oylarla çıkıyoruz. Bugüne kadar Trabzon’a ne söz verdiysek yaptık. Biz bakanlarımızla, milletvekillerimizle sizden aldığımız yetkiye layık olabilmek için gece gündüz demeden çalıştık ve sadece Trabzon’a has olarak Yatırım Adası’nın kanununu meclisten çıkardık. Bakan Varank Beyefendi konuyu yakından takip ediyor. Bunlar bizi nasıl ilgilendiriyor? İstihdam anlamında ilgilendiriyor. Trabzon hasta başına düşen yatak sayısı anlamında Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk 4 ilindenken, biz yetmez dedik yine sadece Trabzon’a özel bir kanun çıkartarak Akyazı’da şehir hastanesini gerçekleştiriyoruz. Teklifler verildi, ihalesine geçilecek.

Biz Trabzon’u bunların dışında eğitim merkezi olması için 3. üniversiteyi, Trabzon Üniversitesi’ni de kurduk. Az önce belediye başkanımızın dediği gibi bunları burada anlatmaya kalkarsak zaman yetmez ama teşkilatlarımızdan şunu rica ediyorum, bu icraatları kapı kapı dolaşarak anlatmak bizim boynumuzun borcudur. Biz bir takım spekülasyonlara her zaman gereken dersi teşkilatımızla veriyoruz. Şimdi en zor seçimlerden birine giriyoruz. Partinin kuruluşundan beri bütün yerel seçimler bizim için en zorlu süreç olmuştur. Ama bu süreci kadın, gençlik, il ve ilçe teşkilatlarımızla ve il başkanlığımızın önderliğinde bir araya gelirsek temiz, güzel yerel yönetimleri oluşturup geçmişte yaptıklarımızın dışında gelecekte yapacaklarımızı masaya yatırırsak Trabzon’a hizmet ederiz.

 Trabzon’un Türkiye’nin değil, dünyanın en önde gelen kentleri olması konusunda AK Parti’ye ihtiyacı vardır. İnsanlar meclis üyesi olabilmek için şimdiden kolları sıvamış hazır beklemekte. Bu müracaatlarda, AK Parti’nin adaylarının çokluğundan biz gurur duyacağız. Kim ben de varım diyorsa, hem belediye başkanlıklarına hem meclis üyeliklerine aday olmalarını rica ediyoruz. Ne kadar çok aday olursa o kadar çok güçleneceğiz inşallah. Ama biz mevcut belediye başkanlarımızın ve üyelerimizin de hakkını yedirmemeli ve onlarla ilgili olumsuzluğa fırsat vermemeliyiz. Eksik varsa, kol kırılır yen içinde kalır misali teşkilatlar değerlendirmeyi yapar. Biz müracaat edelim, olan da hayır vardır anlayışlıyla hareket edelim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset