Adnan Günnar: Milli ve yerli hamleler ile devam

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Akçaabat ilçesi küçük sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Adnan Günnar: Milli ve yerli hamleler ile devam

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal etti. İlk olarak Küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Günnar, ardından akşam programlarını gerçekleştirmek üzere Akçaabat belediyesinin ilçe muhtarları için düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Daha sonra ilçenin Osmanbaba ve Sarıtaş Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

Hemşehrileri ile bir arada olmanın, baba ocağı Sarıtaş mahallesinde bir araya toplanmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Günnar daha sonra konuşmasına şöyle devam etti.

Dünya her alanda hızla büyük değişimlere doğru yol almaktadır. Uluslararası ilişkiler güçlünün haklı olduğu bir ortamı yaşamaya doğru zorlamaktadır. Bu sapkın ve isanlık dışı akımın ortaçağdan kalma fikirlerin, geri kalmış ve az gelişmiş ülkeleri ekonomik ve siyasi olarak nasıl tahakküm altına almaya çalıştığı aşikar bir şekilde ortadadır. Aslında özünde bu davranışlar büyük ölçüde ekonomiyi elde tutma çabasıdır. Uluslararası antlaşmalara uyulmuyorsa, köşebaşları tutuluyorsa verilen sözlere sadık kalınmıyorsa savaş kaçınılmaz olur. Gelmiş olduğumuz noktada şartlar bizi her alanda güçlü olmaya zorlamaktadır. Madem ki anlaşmaların bile hükmü kalmayacak herşey güçlü olandan yana olacak öyleyse bizde güçlü olmalıyız. İşte tamda bunu gören, farkında olan baş ustamız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 16 yıldır yönettiği ülkemizi her alana olduğu gibi savunma sanayinde de hiç umulmadık kadar ilerilere götürdü. Savunma sanayinde Millilik oranını %65 lere kadar yükselterek hem ekonomik hemde uluslararası ilişkilerimizde emperyal güçlere “one minute” ve Dünya beşten büyüktür demiştir. Savunma sanayi üretiminde çalışan vatan evlatlarımız ne zaman bir proje geliştirmeye kalksa faili meçhul cinayetlere kazalara maruz kalıyorlardı. 30 Kasım 2007 de Isparta’da düşen uçağın tam olarak hangi sebeple bu kazaya maruz kaldığı bilinmiyor. Ölen yolcular arasında Süleyman Demirel Üniversitesi'nin davetlisi olarak, "fizik" konusunda konferans vermek üzere Boğaziçi ve Doğuş üniversitesinden gelen bilimadamları da bulunuyordu. Peki bu bilim adamlarımız ne üzerine çalışıyorlardı? Nükleer enerji alanında, uluslararası ve ülke çapında çok büyük mesafe kat etmiş bilim adamlarımızın da içinde bulunduğu bu uçağın düşmesi sizce şüphe taşımıyor mu? Aselsan da çalışan mühendislerimiz birer birer kazaya maruz bırakılmıyor muydu? Ne zaman bir ilerleme kaydedilmek üzere olunsa bunları bize hep yaşatıyorlardı. Peki kim yaşatıyordu? Kimdi bu hainler? Bütün bunları yapanlar Daha sonra anlayabildiğimiz satılmış vatan hainleri fetocülerdi. Bu hainler bu alçaklar ülkemize 15 Temmuz feto kalkışmasını yaşatarak hem kendilerini hemde ağa babalarını ele verdiler. Allah’a şükür ki Milletimizin ölüme meydan okuyan duruşu bu darbe girişimini püskürtmüş hepsine gereken cevabı vermiştir.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakına, parlemento da AK Partiye destek verme zamanıdır. Şimdi tam vakti, şimdi Trabzon vakti ve şimdi Türkiye vakti”dir dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset