Adnan Günnar: Gayemiz millete hizmettir

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Ortahisar İlçesinde sürdürdü.

Adnan Günnar: Gayemiz millete hizmettir

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesi ve Tabakhane’de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, ardından Ortahisar Ziraat Odası’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

İftardan sonra ANADER Derneği ile ziyaretlerine devam eden Günnar, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesini ziyaret ederek çalışmasını sonlandırdı. Günnar, "7 Haziran  2015 seçimlerinin üçüncü yıl dönümünü geride bıraktık. Ne olmuştu 7 Haziran’da  hatırlayalım. AK Parti Recep Tayyip Erdoğan ile girmiş olduğu 10. Seçimden yüzde 40.98 oy oranı alarak 258 Milletvekili ile parlementoda birinci parti seçildi. Ancak tek başına hükümeti kuracak Çoğunluğu elde edemedi. Koalisyon Hükümeti kurulamayınca erken seçime gidildi. Türkiye’nin nüfusu genç bir nüfus seçme ve seçilme yaşını da 18’e indirdiğimizden dolayı bir çok gencimiz koalisyonun sıkıntılarının neler olduğunu bilmeyebilir. İşte bunun için Türkiye'de 16 Nisan 2017’de gerçekleştirilmiş olan referandum ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilerek bu sıkıntılar ortadan kaldırılmıştır. Bütün bu sıkıntıları ortadan kaldıran irade milletimizin iradesidir. Milletimiz bu konuda  Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek vermiş güvenmiştir. AK Parti nin 7 Haziran seçimlerinden de birinci parti çıkmasına rağmen Türkiye ve İslam düşmanlarının neler yaptıklarını bir hatırlayalım. İsrail sokaklarında havai fişek gösterilerini unutmadık değil mi? Almanya ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde Erdoğan kaybetti diye nasıl sevinç nidaları atıldığını hatırlıyoruz değil mi? Seçimler Türkiye’nin seçimleri olmasına rağmen bir İsrail’in bir Avrupa’nın bir Amerika’nın bizim kendi iç meselemiz olan seçimlerimizle bu kadar neden alakalı olduğunu irdelemek düşünmek gerekir. AK Parti Hükümetlerinin 16 yıllık icraat dönemlerinde sürekli üstüne koyarak ülkeyi geliştirerek ülkemize ve milletimize faydalı olmuştur. Şimdi bir seçime gidiyoruz bu sistem milletimizin getirmiş olduğu yeni sistemdeki ilk Cumhurbaşkanlığı seçimi. Seçim meydanlarında cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini ve konuşmalarını hep beraber izliyoruz. Allah aşkına Recep Tayyip Erdoğan’ın haricinde ki adaylara bir bakalım yıkmak durdurmak ve engellemekten başka söylemleri var mı? 16 yıllık süre içerisindeki bütün kazanımlarımızı yok etme gayretlerinden başka bir söylemlerini duydunuz mu? Milletimizin ferasetine olan inancımız tamdır. 12 seçimdir AK Parti'ye olan teveccühleri ülkemizi güvenli ,milletimizi mutlu ve huzurlu etmiştir. “Gücümüz millettir gayemiz ise millete hizmettir” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler