Adnan Günnar: “Daha yapacak çok işimiz var”

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde esnafları ziyaret etti.

Adnan Günnar: “Daha yapacak çok işimiz var”

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. İlçenin Yaylacık Mahallesinde esnafları ziyaret eden Günnar, daha sonra Şinik Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile orucunu açtı ve ardından gecenin sonunu Cevizli mahallesinde tamamlayarak hemşehrilerinin dilek ve temennilerini dinledi.

Ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Günnar, birlik beraberlik mesajı vererek, "Biz bir oldukça, beraber oldukça muvaffak oluruz. AK Parti bir dava hareketidir. Necip milletimizin  uzun zamandır beklediği bir harekettir. AK Parti demek hizmet demektir. Bu davada olmaktan her zaman gurur duydum. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sizlere hizmet ettik. Milletimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bizim prensiplerimiz arasında çalışmak var, sizler için çalışmak, çocuklarımızın geleceği için çalışmak ve memleketimiz için üretmek var” dedi.

Günnar, "Ülkenin huzuru ve istikrarı her şeyden önde geliyor. AK Parti 16 yılda Türkiye'de büyük hizmetlere imza attı. Vatandaşımız bu süre içinde AK Parti iktidarlarıyla birlikte büyük kazanımlar elde etti. Ülkemiz şer odakları tarafından kaosa sürüklenmek isteniyor. Vatandaşlarımız Türkiye'nin huzuru, refahı ve istikrarı için mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı, AK Partiyi de parlementoda güçlü bir şekilde görmek istiyor. Trabzon’da da 6 Milletvekilinin meclise gönderilmesi gerektiğine de inançları tamdır. Hem bu destekleri istemeyi AK Parti hak etmiyor mu? Ülkemizin nereden nereye geldiğini bir hatırlayalım 1965 seçimlerinde DP nin başında bulunan merhum Demirel iki baraj inşaatında mühendis olarak çalışmış birkaç devlet kurumu binasının inşaatını  yaptığı için iktidara gelmiş tam kırk yıl icranın başında yer almış sonunda Cumhurbaşkanlığından emekliye ayrılmıştı. AK Parti hükümetlerin, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yol arkadaşlarının son 16 yılda yaptıklarını milletimiz görmektedir. Liderimiz Baş Ustamızın yaptıkları ortada. Dünyada son 10 yılda yapılmış olan on mega projenin altısını Türkiye gerçekleştirdi. İşte tamda bunun için tekrar Milletimizden yeniden destek talep ediyoruz. Çünkü yapacak daha çok hizmetlerimiz var, çünkü bize umut bağlamış nice mazlum milletler var. İnşallah onların dua ve desteği ile güçlü bir meclis ve iktidar ile şehre ve ülkeye daha iyi hizmetler edeceğiz. Sizlerin yanındayız ve heyecanımızı buradan aldığımız için asla yorulmadan, usanmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak için elimizden gelebilecek gayretlerin fazlasını ortaya koyarak, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adnan Günnar: “Daha yapacak çok işimiz var”

Adnan Günnar: “Daha yapacak çok işimiz var”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset