“24 Haziran seçimlerinin galibi saadet olacak”

Saadet Partisi Trabzon il divan toplantısı yapıldı.

“24 Haziran seçimlerinin galibi saadet olacak”

Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı Nisan ayı il divan toplantısını parti il binasında, Adnan Demirtük Konferans Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıya, GİK üyeleri Mustafa Yılmaz ve Dursun Ali Düzenli’nin yan ısıra, il müfettişi Şakir Şahintaş, Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Araklı eski belediye başkanı Ümit Çebi, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti.

Toplantıda söz alan il başkanı Cevat Kurt, 24 Haziran seçimlerinin kazananının Saadet Partisi olacağını söyledi. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:

“24 Haziran seçimlerinin galibi saadet olacak”

BU İKTİDAR GÜÇÜ BUGÜNE KADAR KİMSEYE NASİP OLAMADI:

“Ülkemizin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimlerine doğru gittiğimiz bu günlerde, ilkeli ve sorumlu siyasetimizin gereği olarak, Saadet Partimiz adına bazı hatırlatmaları ve uyarıları yapmayı bir vatan borcu olarak gördüğümü belirtmek isterim.

Açıklamalarımın başında, ülkeyi 16 yıldır tek başına yöneten AKP’nin bu 16 yılsonunda ki karnesinden birkaç başlığı hatırlatmak istiyorum. 16 yıl tek başına derken bunu özellikle söylüyorum. Çünkü böyle bir iktidar gücü bu güne kadar hiçbir hükümete nasip olmamıştır. Bu 16 yıllık iktidar döneminde ayrıca devletin bütün organları da hükümetle uyum içerisinde çalışmış, ya da çalışacak hale getirilmiştir.

Bütün bu olumlu iktidar gücüne sahip bir hükümetin şimdi Türkiye’yi bu 16 yılda süper ülke yapması gerekirdi. Ne yazık ki böyle olmadı. 16 yılda işittiğimiz artık atasözü halini almış bir “ aldandık, aldatıldık” ve “bu sefer tamam” “şimdi uçacağız” gibi halkımızı sürekli oyalamaya yönelik laflardan başka elimizde bir şey yok.

Şunu da belirtiyim ki; elimizde başka şeylerde yok artık. Mesela Türkiye’nin en stratejik kurumu Telekom yok, birçok fabrika ve son zamanlarda gündemde olan şeker fabrikaları yok. Kısacası 100 yılda ülkeye kazandırılan her şey elden çıkmış, 100 yıllık mirası hayırsız evlat misali 16 yılda satıp, üstelik elde edilen gelirle de yatırıma dönük hiçbir yeni fabrika ve hizmet alanı açılmamıştır.

Ülkemizin barış ve huzur içerisinde yaşadığı komşularının hemen hemen hepsi ile savaşacak konuma gelinmiştir. Artık komşu ülkelerimizin gerçekte ismi bile değişmiştir. Önceden komşumuz Suriye ve Irak iken şimdi komşularımız, ABD, Rusya ve birtakım terör örgütleri olmuştur.

İşte AKP’nin 16 yıllık karnesinden birkaç örnek bu şekilde. Bütün iktidar gücüne rağmen tam bir fiyasko, tam bir hezimet ve tam bir ekonomik iflas.

“24 Haziran seçimlerinin galibi saadet olacak”

AKP’NİN MAĞDUR EDEBİYATI:

AKP her seferinde, bu kötü gidişi perdelemek için,  mağdur edebiyatı yapmayı iyi becermiştir. Her seferinde hedef yanıltarak yani algı operasyonları yaparak halkın gözünden gerçekleri saklamayı becermiştir. Bunlarda AKP hükümetinin karnesinde ki başarılı taraflar olmuştur. Yani AKP, dış politika ve ekonomide zayıf ama algı operasyonlarında ve mağdur edebiyatında pekiyi not almıştır.

TÜRK MODELİ BAŞKANLIK?

Bu kötü gidişatın son hamlesi olarak, Tük modeli Başkanlık denilen, daha önce uygulanmamış ve hala 16 Nisandan beri uyum yasaları yapılamamış olan bir sitem değişikliğine gidiyoruz. Bu kadar yanılmış ve aldatılmış bir iktidara, içerisinde ülkeyi eyaletlere bölebilecek 125.madde gibi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kamu Tüzel Kişiliği oluşturulabilecek bir yetki verilir mi?

Sormazlar mı adama, bu güne kadar ülkenin menfaatine hangi icraatları yapmak istedin de elindeki yetkiler yetersiz kaldı. İdamı geri getireceksin de sana kim mani oluyor.

Şimdi seçim arifesine girdiğimiz bu günlerde kendi ikbal ve geleceklerini ülkenin ikbal ve geleceği gibi bir algı ile yine halkımızın karşısına çıkmak istiyorlar.  İnanıyorum ki, bu sefer bu algı operasyonu geri tepecek ve halkımız gerçek çözümün adresi olan Saadet Partisini iktidara taşıyacaktır.

Saadet Partisine bu ülkenin her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. 16 yıllık AKP iktidarında, çatışma ve kavgadan beslenilen ve pirim yapılan siyasi anlayış, Saadet Partisinin kardeşlik ve uzlaşma siyaseti ile son bulacaktır. İnsanlar fikir ve düşüncelerini özgürce ve herhangi bir endişeye kapılmadan söyleyebileceklerdir. Asırlardır bir arada kardeşçe yaşayan insanların yeniden kucaklaşacağı dönem Saadet Partisinin iktidar dönemi olacaktır.

“24 Haziran seçimlerinin galibi saadet olacak”

AKP FİLMİ BİTTİ, SAADET’İN GERÇEKLERİ ZAMANI GELDİ:

AKP’nin seçimden önce, seçimden sonra filmi bu sefer istediği seyirci hasılatını yakalayamayacaktır. Seçimden önce “ey Almanya, ey Hollanda”, seçilerden sonra “ sizde de bizde de seçim bitti, artık kaldığımız yerden işbirliğine devam” senaryosunun oynanacağı yeni bir filmi seyretmeyeceğiz.

Yeri gelmişken şu geçeği de hatırlatmak isterim. Her zaman ki seçimler gibi bu seçimlerde de Saadet Partisi hazineden tek bir lira yardım almadan kendi imkânları ile seçime giriyor. Ne enteresandır ki AKP’nin her zaman terör örgütünün odağı haline gelmiştir dediği HDP ise 58 milyon 893milyar lir almaktadır. Ey AKP, madem HDP terör örgütünün odağıdır, neden bu milletin vergilerinden bu kadar büyük ödemeler yapılıyor bu partiye? Neden milletin özü olan Saadet Partisi tek bir lira alamıyor? Neden mi? Çünkü sen her şeyde olduğu gibi bu konuda da algı oluşturuyorsun da ondan.

FABRİKA YAPAN FABRİKALARLA ÜLKEYİ DONATACAĞIZ:

Şimdi Saadet zamanıdır. Şimdi biz, filmleri bırakıp gerçeklere döneceğiz. Ülkeyi Yaşanabilir bir Türkiye haline getireceğiz. Üretime dönük yatırımlarla, fabrika satmayan, tam tersine fabrika yapan fabrikalarla ülkeyi donatacağız. Yeniden Büyük Türkiye’yi oluşturarak, içeride ve dışarıda ki düşmanlarımızın soluğunu keseceğiz. Kıtalar arkasından talimat alan ülke konumundan lider ülke konumuna geçeceğiz. Yeni bir Dünyayı kurarak, mazlum ve mağdur insanlığı zulüm ve sömürüden kurtararak adil bir dünya kuracağız.

Söylediklerimiz gerçeklerdir. Şimdi halkımız ya mevcut siyasal iktidarı ve yandaşlarının çevirdiği filmleri izlemeyi tercih edecek, ya da onurlu ve büyük Türkiye’yi imar edecek,  Adil Bir Dünyayı kuracak Saadet Partisinin gerçeklerinin peşinden gidecektir.” dedi.

Toplantının bitiminden sonra, Saadet Partisi Trabzon il başkanı Cevat Kurt, il divan toplantısına katılanlarla birlikte, Uzunsokak esnafına ve vatandaşlara karanfil dağıtarak, Saadet Partisinin seçim çalışmalarını Trabzon’dan başlatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset