"16 Nisan sözün bittiği gün olacak"

Erdoğan Bayraktar çalışmalarını sürdürüyor

"16 Nisan sözün bittiği gün olacak"
Referandum çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’dan ayrıldıktan sonra da çalışmalarına devam etti.

İstanbul’da da sahalara inen eski bakan Bayraktar, burada vatandaşlarla bir araya gelerek Anayasa Değişikliği Referandumunun önemini anlatıyor. 16 Nisan'ın sözün bittiği gün olacağını belirten deneyimli siyasetçi, Türkiye'nin 17 Nisan Pazartesi günü bambaşka bir güne uyanacağını ve yeni bir döneme start vereceğini ifade ediyor. Vesayet anlayışının son bularak yeni bir sisteme geçileceğini belirten Bayraktar, "15 Temmuz'da işgalci ve terörist darbe girişimine hayır diyerek dünyanın mazlum, mağdur, sömürülen ve geri bırakılmış halklarına nasıl örnek olduysak, 16 Nisanda da ‘sistemimizi bir başka güç veya darbeciler değil, millet olarak ancak biz değiştiririz’ diyeceğiz. Özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı pekiştirip insanlık krizi yaşayan dünyaya umut olacağız. Çözümü Batı'da, taklitçi anlayışlarda, küresel emperyalist güç odaklarında ve taşeronlarında değil kendimizde arayacağız. Bu vatan bizim karar da bizim olmalıdır. Mesele memleket, aydınlık yarınlarımız meselesidir. 16 Nisan'da tarafsız ve bağımsız yargı, güçlü ve yetkili meclis, milletimiz, al bayrağımız, büyük Türkiye’miz, 2023 hedeflerimiz, huzur ve güvenimiz, kalıcı istikrarımız, yeni bir sisteme ve anlayışa vesile olmamımız için millet olarak ‘evet’ demeliyiz" diye konuştu

16 Nisan'ın millete tepeden bakanların, darbecilerin, halk egemenliğine karşı vesayet oluşturanların son günü olacağını ifade eden Bayraktar, "Bu kitleler ne zamanki yönetime el koymuşlarsa ilk işleri müfredata müdahale edip sistemimizi biçimsel ve içerik olarak değiştirmiştir. İşte bundan dolayı kaoslarına, darbelere, vesayetlere ‘hayır’; milli iradeye, özgürlüklere, siyasi istikrara ‘evet’ demeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler