’10 yıl içinde evim yok diyen emekli kalmayacak’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Genel Kuruluna katıldı. Burada bir konuşma yapan Davutoğl

’10 yıl içinde evim yok diyen emekli kalmayacak’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Genel Kuruluna katıldı. Burada bir konuşma yapan Davutoğlu, partisinin emeklilere yönelik müjdeleriyle ilgili bilgi vererek, "İnsan onurunun en önemli unsurlarından biri emektir. Emeklilerini ihmal eden bir toplum insan onurunu koruyamaz. 2002 öncesinde emekliler hastahane kuyruğunda, maaş kuyruğundaydı. Eski Türkiye esnafımızın yazar kasa fırlattığı, gençlerimizin bir an önce yurt dışına kaçmaya çalıştığı bir ülkeydi. Emeklilerimizin başı dik, vakur ve merde bile muhtaç olmadan yaşamaları gayretimizdir. Olumsuz görüntülerin bir daha olmaması için ihtiyaç duyduğumuz şey huzur, demokrasi ve özgürlüklerdir. Türkiye'yi bezdirmek için terörü azdırdılar. Emeklilerimizin mücadelemizde yanımızda durmaları çok önemlidir. Bu ülkeyi ne IMF'ye ne de herhangi bir uluslararası kuruma muhtaç etmeyeceğiz. Emekliler Türkiye'nin başının tacıdır. Biz görevimizi yerine getirmekten dolayı bir imtiyaz beklemiyoruz, yapılanlar size bir lütuf değil bizim görevimizdir. Şimdi bütün emeklilerimize yılda 1200 TL ek ödeme yapacağız. Bankalarla anlaşma yapıyoruz, emeklilerimiz yılda en az 300 TL promosyon alacak. 4-C'li personele yapılan zamların dışında 158 TL ek ödeme yapılacak. BAĞ-KUR dışında emekli çalışanlardan yapılan yüzde 10 kesintiyi kaldırıyoruz. Emeklilerimiz TOKİ eliyle 240 TL taksitle ev sahibi olacaklar. 10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" diye konuştu.

’10 yıl içinde evim yok diyen emekli kalmayacak’

’10 yıl içinde evim yok diyen emekli kalmayacak’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset