"1 Kasım'da Ülkenin Geleceğine Karar Vereceğiz"

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım'da ülkenin geleceğine karar vereceklerini söyledi.    CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimlere bir gün kala seçim gezilerini hız kesmeden sürdürdü. Ortahisar i

"1 Kasım'da Ülkenin Geleceğine Karar Vereceğiz"
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım'da ülkenin geleceğine karar vereceklerini söyledi. 
 
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimlere bir gün kala seçim gezilerini hız kesmeden sürdürdü. Ortahisar ilçesinde çalışmalarını sürdüren Pekşen, Kunduracılar Caddesi, İnönü Mahallesi ve Yeni Mahalle'de vatandaşlarla ve esnafla buluştu.
 
20151031aw564988_01.jpg
 
Yarın bütün ulusun sandıklara giderek Türkiye'nin geleceğine karar vereceğini belirten Pekşen, "Bundan önceki seçimler tamamen bir siyasi parti tercihiydi. Bu seçim ondan daha farklı. Siyasi parti değil ülkenin geleceğine karar vereceğiz, bunu tercih edeceğiz. Türkiye kaosu mu tercih edecek, tek adamın dayatlamalarını mı tercih edecek. Yoksa halkın iradesini mi tercih edecek ? Bunu yarın hep birlikte sandıkta göreceğiz. 2 Kasım sabahı Trabzon'da 443 Bin yoksul rahat aydınlık, daha mutlu yarınlara uyanacak. Yine 2 Kasım sabahı Trabzon'daki 70 Bin üniversite öğrencisi iş ve aş umuduyla yarınlara daha mutlu bakacak. 134 Bin emeklimiz yine 2 Kasım sabahında uyandığında Türkiye'de yaşanabilir bir Türkiye için, çocukları, torunları ve kendileri içinde güzel bir yarına uyanacaklar. CHP Trabzon'da çok büyük bir iddiaya imza attı. Sandıklardan da çok büyük bir başarı bekliyoruz. Hiç sürpriz olmayacak. Birinci parti olmamazı da bekliyorum" ifadelerini kullandı.
 
20151031aw564988_02.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler