Sakarya'da zincirleme kaza! 3 otobüs 1 tır 7 araç - 10 ölü 59 yaralı

Sakarya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 otobüs 1 tır 7 araç birbirine girdi. 10 kişi hayatını kaybederken 59 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana gelen katliam gibi 7 aracın karıştığı kazada, 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı.

SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koca, meydana gelen kaza ile ilgili açıklama yaptı.

Koca, “Bu sabah 04.36’da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8’i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır.” dedi.

3 OTOBÜS, 1 TIR VE 7 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali.webp

İSTANBUL YÖNÜNDE ULAŞIM DURDU

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını bildirdi.

BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-001.webp

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkisinde meydana gelen kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirtti.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkisinde 10 vatandaşımızın vefat ettiği, 7'si ağır, 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmış olup, 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" dedi.

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-002.webp

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali.jpg

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-001.jpg

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-002.jpg

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-003.jpg

sakaryada-zincirleme-kaza-3-otobus-1-tir-7-arac-11-olu-57-yarali-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler