7M Hastanesi'nde hedef yüksek

Trabzon Özel 7M Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tosun kontrollü normalleşme döneminde sağlığa değer katan hizmetlerine kesintisiz devam ettiklerini açıkladı ve “Başarılarla dolu ilk yılımızı geride bıraktık. Başarı çıtamızı yeni dönemde daha da yükseğe çıkarmak istiyoruz” dedi.

7M Hastanesi'nde hedef yüksek

Trabzon Özel 7M Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tosun; kontrollü normalleşme döneminde sağlığa değer katan hizmetlerine kesintisiz devam ettiklerini açıkladı ve “Başarılarla dolu ilk yılımızı geride bıraktık. Başarı çıtamızı yeni dönemde daha da yükseğe çıkarmak istiyoruz” dedi.

başhekimBaşhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun, Trabzon ve bölge halkı için çok önemli bir ihtiyaç olduğuna inandıkları “Dermatolojik Uygulamalar Merkezini” Cildiye Uzmanı Dr. Özcan Memiş liderliğinde hizmete geçirdiklerini vurgulayarak şu bilgileri paylaştı : “Trabzon Özel 7M Hastanesi Dermatoloji Uygulama Merkezi olarak “Güzelliğin Yeni Adresi” olmaya kararlıyız. Lazer epilasyon, dolgu & botox, bölgesel zayıflama, cilt & vücut bakımı, diyetisyen kontrolünde sağlıklı zayıflama gibi uygulamalarla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermekteyiz. FDA-CE belgelerine sahip Alexandrite Cynosure Lazer cihazımız ve deneyimli personellerimiz ile cumartesi dahil hizmetinizdeyiz.”



Başhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun,  Dermatolojik Uygulamalar Merkezi’nin yanı sıra hastanede (GETAT) Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kliniği’nin de olduğunun altını çizdi. 

 Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kliniği (GETAT) sorumlusu Genel Cerrah, Ozon ve Mezoterapist Opr. Dr. İsmail Hakkı Ocak ;  “Özellikle çocuklar, yaşlılar, kronik hastalığı olanlar ve bağışıklık sistemi zayıf olanlar için salgın hastalıklar şiddetli semptomlara neden olabiliyor. COVİD-19 gibi salgın hastalıklardan korunmak için bağışıklığı güçlendirmek çok önemli. Bu noktada ozon tedavisi ile oldukça güzel sonuçlar alıyoruz. Ozon tedavisi, kişinin bağışıklık sistemini güçlendirici ve mikrop öldürücü etkileri ile kişinin hastalığa yakalanmasını engelliyor. Tedavi farklı şekillerde uygulanabilirken ozona ait steril vakumlu cam şişeye kişinin kanı alınıp kapalı sistem içinde el değmeden ozonlanıp aynı damardan geri verilmesiyle yapılan bir tedavi. Ayrıca pandemi dolayısıyla spor yapamayanlara "Ozon Sauna" ile bir seans ile 300 kalori yakmaya yardımcı oluyoruz. “  ifadelerini kullandı.

7m

Bazı pozitif değerlerin hayatta yeni başlangıçları ifade ettiğini dile getiren Başhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun,  “ Mutlu aileler, mutlu yarınlar için Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları - Doğum Uzmanı Opr. Dr. Kenan Topçuoğlu, Emb. Eray GÜVEN ve başarılı ekibimiz ile bu sene birçok ailemizi bebek sahibi edeceğiz. Bebeklerimizin kalp atışlarını almaya başladık bile. Ayrıca “Yumurta dondurma yöntemi” ile ilerleyen yaşlarda bile çocuk sahibi olabileceğiniz teknolojiye sahibiz.” İfadelerini kullandı. 

7m

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun, “Görüntüleme merkezimizde bölgede tek son model MR cihazımızla tüm vücut ve bölgesel MR çekimlerini yapabiliyor, tanı ve teşhiste üst düzey başarılara imza atıyoruz. MR korkusu olan hastalar için de aneztezi altında çekimleri kolaylıkla sağlıyoruz. Ayrıca merkezimizde ki son sistem 4 boyutlu USG cihazımızla özellikle hamile annelerin, bebekleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmasını kolaylaştırıyoruz.” cümlelerini kurdu.  

7m

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık