Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada kediyi kucağına almak

İnsanlar rüyada gördüklerini araştırmaya devam ediyor. En çok arananlardan biri de rüyada kedi görmek, kucağına kedi almak. Peki rüyada kedi görmek ne anlama gelir? İşte detaylar

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada kediyi kucağına almak

Rüya tabirlerine meraklı bir çok insan bulunmaktadır. En çok arananlar arasında da rüyada kedi görmek ne anlama gelir, rüyada kediyi kucağa almak ne anlamdadır soruları yer alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar

RÜYADA KEDİ GÖRMEK

Rüyada görülen kedi genel olarak kadın olarak yorumlanır. Bu da ikiye ayrılır , birisi iyi huylu bir kadın diğeri de problem yaşayacağınız bir kadına işaretti. Önemli olan kediyi nasıl gördüğünüzdür. Örneğin kedinin kendisine doğru geldiğini, yaklaştığını görmek, bu rüyayı gören için hayırlı bir haber anlamına gelir. İslami rüya tabiri yapanlar ise, rüyada kedi görmeyi iyi huylu bir kadınla dostluk anlamına geldiğini söyler. Eğer bir kadın rüyasında kedi görüyorsa, kedi siyah ise sinsi hareket eden kadın düşmana işaret eder. 

Bir başka rüya tabirine göre de içinde bir kedi olan rüya görmek sinsi bir kadın olarak yorumlanır. Kedi ile konuştuğunu görmek ise hoş karşılanmayan bir kadın ile dostluk anlamına gelir. Rüyada kedi sevmek ise borca ve sıkıntıya delalet eder. Aynı zamanda maddi - manavi sıkıntı olarak yorumlanır. Rüyada kediyi kucağına almak ise iyi bir haber alınacağı, olumlu bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada kediyi kucağına almak

Rüyada kedi kovalamak ise rüyayı görenin çevresinde bulunan istenmeyen kişilerin uzaklaşması, istenmeyen kişiler ile görüşmelerin kesilmesi demektir. Rüyada kedi yavrusu görmek ise yaşayacağınız sıkıntılar karşısında sabırlı olmanız gerektiğini işare eder. Rüyada kedi beslediğini görmek ise bir kadın hizmetçiye, çalışana,bir kadından yardım almaya yorumlanır

Rüyada Kediyi Kucağında Severek Öptüğünü Görmek

Rüyada kediyi kucağında severek öptüğünü görmek, içinde olunan durumun değişeceğine, merhametli insanlarla tanışmaya hikmettir. Rüya sahibi yaşadığı zor durumları, ailesinden aldığı yardımlar sayesinde atlatabilir. Etrafından olan dostlarıyla güzel işler başarabilir. Yorumcuların bir kısmı bu rüyanın çok hayırlı olduğuna, insanlarla kurulacak güzel ilişkilere rivayet edildiğine delalet ederler.

Rüyada Çok Tüylü Kedi Sevmek

Tüyleri çok fazla olan kediyi rüyasında sevdiğini gören kişiler için yapılan tabir, çok güzel bir mutluluktur. Kişinin hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tanışacağı insanların kendisine yardımlarda bulunacağına rivayet edilir. Tüylü kedi sevdiğini görmek, bazı insanlarla düşmanlıkların biteceğine, dostluğun başlayacağına işaret eder.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler