Yanlış yaptım ve cezamı çektim

HATALARIMLA DEĞİL FUTBOLUMLA GÜNDEME GELMEK İSTİYORUM*Basında medyada sizin hakkınızda olumsuz bir haber çıkmış olup da buna cevap verseydim dediğiniz oldu mu?Genelde benim hakkımda  yaşanan bu olaylardan sonra olumsuz şeyler yazılıyor artık yıllar geçmiş

Yanlış yaptım ve cezamı çektim

HATALARIMLA DEĞİL FUTBOLUMLA GÜNDEME GELMEK İSTİYORUM

*Basında medyada sizin hakkınızda olumsuz bir haber çıkmış olup da buna cevap verseydim dediğiniz oldu mu?

Genelde benim hakkımda  yaşanan bu olaylardan sonra olumsuz şeyler yazılıyor artık yıllar geçmiş insanların bunun bir şekilde unutması gerekiyor. Sonuçta bir yanlış yapılmış, olmuş bitmiş ve cezamı da çekmişim. Tekrar tekrar insanlarını bunu gündeme getirmesi benim hoşuma gitmiyor. Yeni yaşana bazı olaylar var, ondan sonra da benim olaylarım gündeme geldi. Ben bunların tekrardan gündeme gelmesini istemiyorum. Ben futbolumla gündeme gelmek istiyorum. Benim futbolumu gündem getirsinler. 6-7 sene önce yaptığım olayı gündeme getirmesinler. Aradan yıllar geçmiş Dünyada her insan yanlış yapabilir, bana şu dünyada yanlışsın bir insan gösteremezsiniz. Her insanın yanlış vardır. Bu hata yapmış olanlar da yanlış işlemiş olanlara da sonuçta bir gün cezasını çekip ve topluma geri dönecekler. Ondan sonra da bu toplumun bunlara sahip çıkması gerekiyor. Sen yanlış yaptın dışarı deme hakkımız yok, herkesin yanlışı var, hiç kimse dört dörtlük değil, peygamberlerin dışında.

 

RUSYA’DA HABER61 HEP TAKİP EDEİYORUM

*Rusya’da haber61.net’i takip edebiliyor musunuz?

haber61.net biliyorum,  haberlerinizi takip de ediyorum, Trabzonspor’u takip ettiğimiz belli başlı yerlerden birisi haber61. Trabzon’un yerel basını Trabzonspor hakkında daha doyurucu haberlere yer veriyor ulusal basına göre, o yüzden haber61 takip ediyorum ,  inşallah böyle hep doğru ve dürüst habercilik yaparsınız da biz de sizden doğruları öğrenmiş oluruz.

GENÇLERE “ÇALIŞIN, ÇALIŞIN, ÇALIŞIN”

*Genç ve Trabzonlu futbolculara mesaj verelim,

Onlara 3 mesajım var, çalışın, çalışın, çalışın , Allah çalışana verir, mutlaka bir yerden bir kapı açar, genç oyuncularımız da çoğu yetenekli oyuncular ama belli bir yaşa geldikten sonra bocalamaya giriyorlar, kendilerini kaybediyorlar, bence çalışmaktan vazgeçmesinler. Sadece beyinlerini yeteneklerini geliştirmek için kullansınlar, mutlaka başarı gelecektir hem onlar için gelecektir, hem de onların ailesi için de gelecektir. Bu da doğal olarak Trabzonspor’a yansıyacaktır. Yeni Gökdeniz gelir, çok rahatlıkla gelir, bizden çok daha yetenekli futbolcular gelir, yeter ki çalışsınlar, yeteneklerine ve kendilerine güvensinler.

 

ŞENOL HOCAM İLE BAŞARI MUTLAKA GELECEKTİR

*Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?

Benim son olarak söylenmek istediğim Trabzonspor taraftarının Trabzonspor’a her zaman verdiği desteği artırarak sürdürmeli, ben şuna inanıyorum,  bu takım bir kaç sene içinde Şenol hoca ve ekibiyle beraber  başarı yakalayacaktır. Başkanlar yöneticiler gelip geçicidir ama Şenol hoca ve ekibine belli bir süre tanınması gerekiyor. Başarı belli bir süreden geçiyor. O sabrı Trabzon Şenol Hocaya göstermesi gerekiyor. Mutlaka bir yerde başarı gelecek. Şenol hoca yeni geldi, Türkiye Kupası ile başarı elde ettiler. Sonuçta baktığımız zaman Trabzonspor sezonu kupasız kapatmadı, belki önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine gidecekler, belki ondan sonraki yıl da şampiyon olacaklar. Bu yapılanma döneminin Trabzonspor’un ona ihtiyacı var. Şenol hoca ve ekibinin de bence çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. İnşallah her şey hem taraftarlarımızın bu dönemde Trabzonspor’un içinde olan insanların gönlüne göre olur. Önümüzdeki yılda hep berabere Trabzonspor’un şampiyonluğunu görürüz.

1 - 2 - 3

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler