Hacısalihoğlu: "FB ile anlaştık"

Trabzonspor'da bekleneni bir türlü veremeyen Gökhan Ünal, Fenerbahçe'de. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal konusunda Sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşüp transferi sonuçlandıracak. Biz Fen

Hacısalihoğlu: "FB ile anlaştık"

Trabzonspor'da bekleneni bir türlü veremeyen Gökhan Ünal, Fenerbahçe'de. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal konusunda Sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşüp transferi sonuçlandıracak. Biz Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardık" dedi.

Fenerbahçe ile 3 Milyon 200 bin euro artı Burak Yılmaz karşılığında anlaşan Trabzonspor yönetimi Eskişehspor'da kiralık oynayan oyuncu konusunda anlayış bekliyor. Eskişehirspor'un Burak Yılmaz'ı bırakmaması halinde golcü oyuncu sezon sonu Trabzonspor'a gelecek. Bordo-mavili kulübün oyuncusu olacak olan Burak Yılmaz'ı Trabzonspor kadrosuna katmaması halinde ise bir başka takıma transfer edebilecek.

Gökhan Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak ise kendilerine de iki kulübün anlaştığı bilgisinin geldiğini kaydederek, ''Kulüpler anlaşmış. Bizim de bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Bugün, yarın bu transfer tam olarak netleşmiş olur'' açıklamasını yaptı.  

iLGİLİ HABERLERİMİZ:

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler