Gökhan Ünal Fener'de gibi

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Gökhan Ünal'ı transfer etmek için Fenerbahçe bastırıyor.Trabzonspor'da bir yandan golcü arayışları devam ederken Başkan Şener Kolombiya'da Guttierez'in transferi için son görüşmelere başladı.Gökhan Ünal'dan beklediği ver

Gökhan Ünal Fener'de gibi


Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Gökhan Ünal'ı transfer etmek için Fenerbahçe bastırıyor.

Trabzonspor'da bir yandan golcü arayışları devam ederken Başkan Şener Kolombiya'da Guttierez'in transferi için son görüşmelere başladı.

Gökhan Ünal'dan beklediği verimi alamayan Trabzonspor bu mevkie bir golcü transfer etmek isterken Fenerbahçe'de Gökhan Ünal için Trabzonspor'un kapısını aşındırıyor.

Trabzonspor tarafından Fenerbahçe ile Gökhan Ünal'ın transferi konusunda görüşmeler yapıldığı doğrulanırken “Fenerbahçe Gökhan'ı istiyor, Bu konuda görüşmelerimiz olduğu doğrudur ancak ortada net bir şey yok” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın da Gökhan Ünal'ı istediği yönünde net bilgilere ulaşılırken Fenerbahçe'nin daha ciddi tekliflerle Trabzonspor'un kapısını çaldığı da haber61.net'e gelen bilgiler arasında.

Gökhan Ünal'ın Transferi konusunda son kararı Teknik Patron Güneş'in vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler