FB ile Gökhan'ı görüşeceğiz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, anlaşmaya vardıkları Kolombiya'nın Atletico Junior takımından Teofilo Gutierrez'in transferinde herhangi bir sorun olmadığını, golcü oyuncuları Gökhan Ünal konusunda da Fenerbahçe'nin görüşme önerisini

FB ile Gökhan'ı görüşeceğiz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, anlaşmaya vardıkları Kolombiya'nın Atletico Junior takımından Teofilo Gutierrez'in transferinde herhangi bir sorun olmadığını, golcü oyuncuları Gökhan Ünal konusunda da Fenerbahçe'nin görüşme önerisinin bulunduğunu söyledi.

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gutierrez konusunda prensipte bir anlaşmanın sağlandığını belirterek, ''Bir problem yok ama imzalamadan bu transfer bitmiş diyemeyiz. Şu anda Kolombiya'da sabah saatleri. İlerleyen saatlerde imza olur daha sonra da futbolcunun geliş programı belli olur'' dedi.

Hacısalihoğlu, golcü oyuncuları Gökhan Ünal konusunda Fenerbahçe'nin görüşme önerisinin bulunduğunu kaydederek, ''Ancak bugün Ankaragücü maçımız var. Maçtan sonra değerlendireceğiz'' diye konuştu.

iLGİLİ HABERLERİMİZ:

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler