Vatan TV Frekans Ayarları - Güncel Vatan TV Frekansı

Uydu yayını gerçekleştiren Vatan TV'nin frekans ayarlarını cihazına eklemek isteyenler için Vatan TV frekans ayarları ile ilgili bilgileri derledik. İşte ayrıntılar

Vatan TV Frekans Ayarları - Güncel Vatan TV Frekansı

Televizyonlarınızda, uydu alıcılarınızda bazen frekans ayarlarını manuel olarak yapmanız gerekebilir. Bu nedenle eklemek istediğiniz kanalın frekans bilgilerini bilmelisiniz. Bu noktada Vatan TV frekans ayarlarını arayanlar için bilgileri derledik. Güncel Vatan TV frekans ayarlarını buradan öğrenebilirsiniz.

VATAN TV FREKANS AYARLARI

Uydu: TÜRKSAT 3A

Frekans: 11557

Sinyal Oranı: 30000

Polarizasyon: V (VERTİKAL) - DİKEY BATI

FEC: 2/3

Audio PID : 6108

Video PID: 6008

Kapsama Alanı: Batı

Vatan TV Dsmart'ta da 257. kanalda yayın yapmaktadır. Tivibu ve Digiturk'te ise bulunmamaktadır.

Vatan TV Hakkında Detaylar

Kanal, 26 Aralık 2009'da müzik ve eğlence kanalı olarak Vatan Medya Grubu tarafından kurulmuştur.

VATAN TV FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

VATAN TV FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

Frekans ayarlarının yapılması televizyonların ve uydu alıcılarının marka ile modellerine göre değişiklik göstermektedir. Vatan TV frekans ayarı için ilk olarak anteniniz TURKSAT 4A'ya ayarlı olmalıdır. Daha sonra cihazınızdan kurulum ayarlarına girerek burada "frekans ekleme" bölümünü seçip ilerleyiniz. Bu menü bazı cihazlarda farklı başlıklarda çıkabilir. Örneğin: Manuel arama..

Açtığınız frekans ayarları içerisinde uyduyu Turksat 4A olarak seçin ve ardından yukarıda belirttiğimiz frekans bilgilerini eksiksiz olarak girin. Böylelikle kanalı izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Nedir, Ne Anlama Gelir?