Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç?

Gönüllere taht kurmuş olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın kaç kilo olduğu sevenleri tarafından merak ediliyor. Başarılı kariyeriyle dikkat çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç? İşte Nurgül Yeşilçay hakkında merak edilenler..

Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç?

Türk televizyon ve sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Nurgül Yeşilçay, izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir sanatçıdır. Peki Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç? İşte Nurgül Yeşilçay hakkında merak ettikleriniz...

İzmir'de 1976 yılında dünyaya gelen Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkat çekiyor. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Yeşilçay, 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç?

NURGÜL YEŞİLÇAY KAÇ KİLO? BOYU KAÇ?


Boyu 1.63 cm ve kilosu 54 kg olan Yeşilçay, Koç burcudur. Baba tarafından Afyonkarahisarlı olan güzel oyuncu, oyunculuk kariyerine çeşitli dizi ve sinema projeleriyle devam etmiştir.

NURGÜL YEŞİLÇAY EVLİ Mİ? NURGÜL YEŞİLÇAY'IN EŞİ KİM?

2004 yılında ünlü televizyon yüzü Cem Özer ile evlenen Yeşilçay, bu evlilikten Osman Nejat Özer adında bir oğlu dünyaya getirmiştir. Ancak çift, 2010 yılında yollarını ayırmıştır. Şu anda ünlü film yapımcısı Necati Kocabay ile birlikteliği olan Yeşilçay'ın evlilik hazırlığı içinde olduğu konuşulmaktadır.

Nurgül Yeşilçay kaç kilo? Nurgül Yeşilçay'ın boyu kaç?

Sanat Hayatı: Dizi ve Sinema Televizyon Dizileri

Yeşilçay, Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. İşte onun rol aldığı bazı unutulmaz diziler:

1998 – İkinci Bahar (Gülsüm)
2001 – 90-60-90 (Deniz)
2002 – Asmalı Konak – Sezon 2 (Bahar Karadağ)
2006 – Ezo Gelin (Ezo)
2010 – Aşk ve Ceza (Yasemin)
2014 – 2017 – Paramparça (Gülseren)
2016 – 2017 – Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad (Kösem Sultan)

Sinema Filmleri

Yeşilçay, sinema alanında da birçok önemli projede yer almıştır. İşte onun en dikkat çekici film rolleri:

2003 – Asmalı Konak: Hayat (Bahar)
2005 – Eğreti Gelin (Kostak Emine)
2007 – Yaşamın Kıyısında (Ayten Öztürk)
2010 – Çınar Ağacı (Sonay)
2013 – Aşk Kırmızı (Nazlıgül)
2016 – İkinci Şans (Yasemin)

Ödülleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Yeşilçay, sadece ekranlarda değil, toplumsal sorunlara duyarlılığı ve sosyal sorumluluk projelerindeki aktif katılımlarıyla da tanınmaktadır. Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra, çeşitli ödüllerle de onurlandırılmıştır.

Nurgül Yeşilçay, Türk sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan bir sanatçı olarak kariyerine devam etmektedir. Onun yaşam öyküsü ve başarıları, genç sanatçılara ilham vermeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler