Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç?

Türk televizyon ve sinemasının sevilen yüzlerinden Eda Ece'nin boyunun kaç olduğu merak ediliyor. Peki sevilen oyuncu Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç? İşte Eda Ece hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç?

Bir zamanların popüler dizisi olan Yasak Elma'nın parlayan yıldızı olan Eda Ece'nin kaç kilo olduğu hayranları tarafından sıklıkla araştırılıyor. İşte Eda Ece hakkında merak edilenleri derledik. Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç?

Eda Ece'nin Türk televizyon ve sinemasının sevilen yüzlerinden Eda Ece, özellikle "Yasak Elma" dizisindeki Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edindi. 1990 İstanbul doğumlu olan Ece, Şişli Terakki Lisesi'nden sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu ve tiyatro ile başladığı sanat yolculuğuna dizi ve filmlerle devam etti.

Sevilen oyuncu Eda Ece kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Peki Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç? İşte Eda Ece hakkında merak edilenler..

Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç?

Eda Ece'nin Sanat Serüveni
İlk Adımlar

Eda Ece, üniversite yıllarında tiyatro sahnesinde sergilediği performans ile eski menajeri Tümay Özokur'un dikkatini çekti ve kısa süre sonra profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. İlk önemli rolünü "Pis Yedili" dizisinde alarak tanınan Ece, ardından "Beni Böyle Sev" ve "İlişki Durumu: Karışık" gibi projelerde de boy gösterdi.

Yasak Elma ile Zirveye

2018'den itibaren FOX'ta yayımlanan "Yasak Elma"da Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, bu rolü ile geniş kitlelerce tanındı. Dizideki başarılı performansı, onun daha da geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağladı.

Eda Ece kaç kilo? Eda Ece'nin boyu kaç?

EDA ECE KAÇ KİLO? EDA ECE'NİN BOYU KAÇ?

Eda Ece, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekerken, 1,67 boyunda ve 53 kilodur. Yakın zamanda aldığı kilolardan kurtulmak için beslenme uzmanına başvuran Ece, bu süreçte rol arkadaşı Şevval Sam'ın da desteğini aldı.

EDA ECE EVLİ Mİ? EDA ECE'NİN EŞİ KİM?

Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evli olup, özel yaşamındaki mutluluğu da kariyeri kadar parlak. Elektrik mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin en küçük kızı olan Eda, ailesindeki diğer başarılı kadınlar gibi kendi alanında da iz bırakmayı başardı.

Eda Ece'nin Rol Aldığı Projeler
Diziler

"Mihriban"
"Hayat Bilgisi"
"Bez Bebek"
"Adını Feriha Koydum"
"Pis Yedili"
"Beni Böyle Sev"
"İlişki Durumu: Karışık"
"Yasak Elma"

Filmler

"Mahpeyker: Kösem Sultan"
"Kızım İçin"
"Kocan Kadar Konuş"
"Kocan Kadar Konuş: Diriliş"
"Görümce"
"Mahrumlar"
"Dede Korkut Hikayeleri: Bamsı Beyrek"
"Yol Arkadaşım"
"Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul"
"Deliha 2"
"Feride"

Eda Ece, sadece ekranlarda değil, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer alarak toplumsal konulara duyarlı bir yüz olarak öne çıkıyor. Başarılı ve çok yönlü bir sanatçı olan Eda Ece, gelecekte de Türk sinema ve televizyon dünyasına damga vurmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Nedir, Ne Anlama Gelir?