Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları nasıl yapılır?

Bilgisayarda Pubg oynayanların merak ettiği konulardan biri de Pubg mouse ayarlarıdır. Peki Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları nasıl yapılır? İşte detaylar

Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları nasıl yapılır?

Uzun süredir popülerliğini koruyan ve birçok versiyonu hem cep telefonları hem de bilgisayarlar için yayınlanan Pubg için en çok sorulardan biri olan bilgisayarda Pubg mouse ayarları nasıl yapılır sorusunu bu metnimizde sizinle paylaşacağız.

Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları nasıl yapılır?

Öncelikle mouse DPI ayarınızı en düşükte kullanmanız önerilir. Bu ayar mouse hareket ettirildiğinde ne kadar ilerleyeceğini belirler. Oyuna geçildiğinde ise DPI ayarınız ne kadar yüksekse o kadar ekranı hareket ettirecektir. 

Bazı durumlarda çok hızlı bir şekilde etrafınıza bakacaksınız (örneğin, şiddetli, sürpriz bir çatışma katılımı gibi) ve bazen de çevreyi çok daha yavaş bir şekilde değerlendireceksiniz. (savaş alanını belirlerken olduğu gibi)

Ancak, PUBG gibi bir oyunda, bu çok farklı durumlar genellikle hızla çarpışacak ve hem hayatta kalmak hem de başarılı olmak iyi bir mouse pad ayarı kullanarak aynı hareket derecelerine güvenebilmeniz gerekir.

Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları yaparken fare hızlanmaya devam edip etmediğinizi görmek için farenizi mouse pad’in genişliğine doğru yavaşça hareket ettirin ve ardından başlangıç konumuna geri getirin. Fare hızlandırması açıksa, bakış açınız, başladığınızdan farklı olacaktır. Devre dışı bırakılırsa, daha fazla veya daha az – başladığınız yerde olmalısınız.

Bilgisayarda Pubg Mouse Ayarları nasıl yapılır?

Fare hızlandırmasının açık tutulması, zamanla kas gücünüzü kolayca bozar. Bu özel, bilinçsiz reaksiyon avantajı sadece pratik ile birlikte gelir ve size savaş alanında önemli bir avantaj sağlar. Windows’da ‘fare hızlandırma’ diye aratarak kapatın. Fare ivmesi sadece oyun oynamak için kötü bir şeydir.
Başlatılmamış için DPI, Nokta Başına Dots’u temsil eder. Bu temelde, 1000 DPI’da ayarlanan bir farenin, fare matlığından geçirdiğiniz her inç için 1.000 piksel taşıyacağı anlamına gelir.
Fare DPI ayarları, genellikle bir numaralı keskin nişancılara geldiğinde tartışmalı bir konudur.Bazıları son derece yüksek bir DPI ile oynatılmanızı önerirken, birçok kişi 400-800 aralığında bir yerde, yani daha düşük bir ayarı tercih ediyor.Kendi kişisel koşullarınıza, yetenek kabiliyetinize ve fiziksel konfor tercihlerinize bağlıdır.

3. Şahıs Hassasiyet Ayarları
1- 3. Şahıs Kamerası = %24
2- 1. Şahıs Kamerası = %24
3- Kamera = %25
4- 3. Şahıs Dürbünsüz = %16
5- 1. Şahıs Dürbünsüz = %29
6- Lazer & Holografik Nişangah, Nişan Yardımcıları = %20
7- 2x Dürbün = %15
8- 3x Dürbün = %22
9- 4x ACOG, VSS Vintorez = %15
10- 6x Dürbün = %4
11- 8x = %4

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Nedir, Ne Anlama Gelir?