AÖF Sınav Giriş Belgesi Çıktı Mı? AÖF Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

Açıköğretim'de eğitim görenler AÖF sınav yerleri açıklandı mı, AÖF sınav giriş belgesi çıktı mı gibi sorulara yanıt arıyor. Peki açıklama yapıldı mı? İşte detaylar

AÖF Sınav Giriş Belgesi Çıktı Mı? AÖF Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim görenler AÖF sınav yerleri belli oldu mu, AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı gibi soruları merak ederken üniversiteden de açıklama bekliyorlar. 2021-22 eğitim öğretim dönemi güz dönemi ara sınavına kısa bir süre kalırken AÖF öğrencileri de bu soruların yanıtlarını merak ediyor.

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınavları 27 Kasım ve 28 Kasım günleri yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak.

AÖF Sınav Giriş Belgesi Çıktı Mı? AÖF Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

AÖF sınavlarına kısa bir süre kalırken henüz sınav giriş belgeleri açıklanmadı. Üniversite yaptığı duyuruda  "Sınav giriş belgeleri yayımlandığında resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurusu yapılacaktır. Takipte kalınız" ifadelerini kullandı.

AÖF SINAVLARI ONLINE MI OLACAK?

Geçen yıl online olarak gerçekleştirilen AÖF sınavları için bu yıl da aynı sistem uygulanıp uygulanmayacağı merakla beklenirken henüz konuyla ilgili açıklama yapılmadı. Ancak sınavların online olmaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Nedir, Ne Anlama Gelir?