Trabzonlu sunucunun Zipline ile imtihanı...

Trabzonlu program sunucusu Aslan Kar'ın Rize'de yaptığı çekimler ilgi gördü.

Trabzonlu sunucunun Zipline ile imtihanı...

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da yatığı çalışmalarla yerel ve ulusal basında yer bularak adından söz ettiren, sunucu ve televizyoncu Aslan Kar'n son olarak Ayder Yaylasında çektiği video yine büyük ilgi  topladı.

Karadeniz insanı ve Karadeniz doğasına olan sevgisiyle bilinen Aslan, son olarak Rize'nin Ayder yaylasında ve Fırtına Vadisinde yaptığı çekimlerle çok özel bir videoya imza attı. Eşsiz doğanın gözler önüne serildiği videoda  Fırtına Deresi üzerinde kurulu Zipline'a binen Aslan Kar ardından Fırtına Deresi'nde rafting yaptı.

Sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve beğeni alan video herkes tarafından büyük ilgi gördü.

VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Birbirinden önemli konulara değinerek yaptığı sokak röportajları ile vatandaşların düşüncelerini yansıtmaya çalışan deneyimli televizyoncu Kar, daha önce Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yalıncak sahilinde Üniversite öğrencilerinin yarıştığı "Zorvivor" yarışması ile ülke genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Kar ayrıca ulusal bir kanalda yayınlanan Karavan yarışmasın da gsöterdiği performansla dikkat çekmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya