Trabzon medyasının turnuvasında final zamanı

Trabzon'da gazeteciler arasında düzenlenen 10. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'da Şampiyonspor ve Fc Objektif, finale kaldı.

Trabzon medyasının turnuvasında final zamanı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksek olarak düzenlediği '10. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nda finale yükselen takımlar belli oldu.


MSLEM sahasında dün akşam oynanan yarı final müsabakaları sonrasında Fc Objektif, TSYD'yi 7-3 mağlup ederken, geçen yılın şampiyonu Şampiyonspor'da, Diriliş Presspor'u 4-2 yendi. Bu sonuçların ardından Orhan Kaynar Futbol Turnuva finaline Şampiyonspor ve Fc Objektif adlarını yazdırdı.

23 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.30'da oynanacak olan final müsabakası öncesi Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, 17.30'da bir dizi etkinliklerde düzenleyecek. Turnuvada şampiyon olan takıma ve ikinci olan takıma kupaları dışında, çeşitli hediyeler de takdim edecek. Turnuva gol kralı ile Fair-Play ödülünü hak eden isimlere de şiltleri verilecek.

Şampiyonspor

Trabzon medyasının turnuvasında final zamanı


Fc Objektif

Trabzon medyasının turnuvasında final zamanı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya