Survivor'da Ödül oyununu hangi takım kazandı? (1 Haziran 2020 Pazartesi)

Survivor 2020’de çok önemli bir ödül oyunu oynandı. Survivor Ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar…

Survivor'da Ödül oyununu hangi takım kazandı? (1 Haziran 2020 Pazartesi)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de çok önemli bir ödül oyunu oynandı. Survivor Ödül oyununu hangi takım kazandı? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Heyecan dolu ödül oyununda yarışmacılar iki kişi halinde yarıştı. Gözleri bağlı olan kişi büyük bir topu diğer kişinin yönlendirmesiyle yuvarlayarak engellerin içinden, altından ip tinelin içinden geçerek sağ ve sol kenarda bulunan labutları devirdikten sonra yine topu yine engellerden geçirerek son aşamaya taşıdılar. Burada diğer iki topla birlikte gözlerini açarak önlerinde bulunan iki potaya birer top atmaya çalıştılar. İki potaya birer topu ilk atan kişi takımına bir puan kazandırdı. 

Kıyasıya bir rekabete sahne olan ödül oyununun kazananı birazdan belli olacak.

Survivor Ödül oyununu hangi takım kazandı? (1 Haziran 2020 Pazartesi)

HARİKA BİR ÖDÜL

Arazi araçları ile tur yapıp gelecekleri malikanede kurulan spaya girecekler. Spa’da Yüz ve cilt bakımları, Hamam, Ayak bakımı. Bir Spa timi kazanan takıma çok zaman geçirtecek. Kazanan takım ayrıca mükemmel bir İskender yiyecek. 

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2020’de çok heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Hızlı bir parkurda oynanan oyunda engelleri geçen yarışmacılar, bir engelin altından sürünüp masa üzerine yerleştirilmiş 4 labutu attıkları toplarla devirmeye çalıştılar. 4 labutu en erken deviren yarışmacı takımına 1 sayı kazandırdı. Dokunulmazlık oyununu 10’a 5 gönüllüler takımı kazandı.

YENİ TAKIMLAR NASIL OLACAK?

Salı günü eleme sonrasında kalan 10 yarışmacı parkurda yarışacak en iyi 4 kişi 1-3 ve 2-4 şeklinde yarışacaklar ve kazananlar takım kaptanı olacak. Daha sonra bu takımlar takımlarını seçecekler. Çarşamba akşamı yapılacak konseyde takım kaptanları takımlarını açıklayacak. Takımlar 1 hafta bu şekilde yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya