Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu (9 Haziran 2020)

Survivor’da 9 Haziran’da elenen isim belli oldu. Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu (9 Haziran 2020)

Haber61 – Haber Servisi – Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020’de 9 Haziran tarihinde elenen isim belli oldu. Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu (9 Haziran 2020).

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2020’de 9 Haziran Salı günü adaya veda eden isim Yunus Emre, Berkan, Yasin ve Evrim arasından Yunus Emre oldu.

Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu (9 Haziran 2020)

ELEME ADAYLARI

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda halk oylamasının ardından herkes bir isim yazdı. Yazılan isimler sonrasında 4 kere adı yazılan Cemal Can ilk aday oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu ise kırmızı takım kaybetti ve yapılan oylama sonucunda yapılan strateji ile de Barış Murat Yağcı ikinci eleme aday oldu.

Mavi takımda en çok oyu alan birinci isim Cemal Can oldu. Eleme adayı olacak ikinci ismi Cemal Can'ın söylemesi gerekiyordu ancak hem eleme adayı hemde en çok oyu alan yarışmacı olduğu için ikinci eleme adayını ikinci en çok oyu alan isim söyledi. Mavi takımda ikinci en çok oyu alan isim Nisa oldu. Kırmızı takımda en çok oyu alan Cemal Can stratejik olarak düşündüğünü ve güçlü olan birini söylemesi gerektiğini belirterek Yasin'in ismini söyledi. Kırmızı takımda en çok oyu alan ikinci isim olan Nisa ise Evrim'in ismini söyledi. 

Kırmızı takımda en çok oyu alan isim Barış Murat Yağcı olurken bu takım içinde aynı durum gerçekleşti ve eleme adayını en çok oyu alan ikinci isim Sercan oldu. Bu durumla birlikte Elif dokunulmaz olduğu için Yunus Emre ve Berkan kırmızı takımda eleme adayları oldular.

Böylelikle Kırmızı takımda Yunus Emre ve Berken, mavi takımda ise Yasin ve Evrim eleme adayı oldular.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da çok kritik iletişim oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı heyecan dolu iletişim ödülü oyununda 10’a 6 mavi takım kazandı. Aileleri ile konuşan yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.

Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden isim belli oldu (9 Haziran 2020)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler