Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Mayıs

Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. 23 Mayıs 2020 tarihinde oynanan Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar…

Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Mayıs

Haber61 – Haber Servisi – Survivor Ünlüler-gönüllüler 2020 yarışmasında heyecan devam ediyor. 22 Mayısta oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında 23 Mayıs’ta ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu? 23 Mayıs

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020 yarışmasında ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Sınırları zorlayan yeni ve çok zor bir parkurda oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanın ve rekabetin tavan yapmasına neden oldu. Yüzme ağırlıklı dokunulmazlık oyununda kazanan 10'a 6 gönüllüler kazandı.

SİNİRLER GERİLDİ

Dokunulmazlık oyununda rekabet üst düzeye çıkarken sinirler de zaman zaman gerildi. İlk dokunulmazlık oyunundan gelen Sercan ve Yasin arasındaki gerginlik ikinci dokunulmazlık oyununda da devam etti. Yasin, Sercan’a yarışma boyunca sürekli birbirimizi alalım diyerek meydan okudu. Daha sonra Yunus Emre ile Yasin arasında gerginlik yaşandı. Yunus Emre’nin “ağzını açma yumruğumu ağzına sokarım” sözleri gerginliği tırmandırdı. Daha sonra Ardahan’la da atışan Yunus Emre’nin benimde size vurasım geliyor sözleri ikiliyi kafa kafaya getirdi. Gerginliği ekiptekiler araya girerek yatıştırdı.

HAFTALIK GÖREV ÖDÜLÜ

Survivor’da haftalık görev ödülünde bu hafta hamak yapma görevi verildi. İki takımın yaptığı hamaklar, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yapılan oylamada Hamak görevinin kazananı gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı ödül olarak tramisu kazandı. Gelecek hafta için görev ödülü ise şapka yapmak oldu. İki takım birer şapka yapacak ve bu şapkalar yine izleyicilerin beğenisine sunulacak. Bu görev ödülünün ödülü ise Dondurmalı irmik helvası olacak.

İLK DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLERİN

22 Mayıs’ta oynanan ilk dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımı yarışmayı 10’a 5 kazandı. Kıyasıya bir rekabetin olduğu yarışmada rakip yarışmacılar arasında gergin anlarda yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı ayrıca yemek ödülünün de sahibi oldu. 

ADA KONSEYİ YAPILDI

Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi yapıldı. Ünlüler takımından bir kişi yapılan oylama sonucunda ilk eleme aday olarak çıktı. Bu isim 3 oy alan Yunus Emre oldu. Tek oyu ise Sercan aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya