Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 13 Haziran 2020

Survivor’da çok önemli ve heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 13 Haziran 2020

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da Yunus Emre’nin elenmesi sonrasında oluşturulan yeni takımlarla ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Cemal Can, barış, Berkan ve Nisan’dan oluşan kırmızı takım Sercan, Ardahan, Evrim, Elif ve Yasin’den oluşan mavi takıma karşı yarıştı. 

Havuz etaplarının bulunduğu yarışmada engelleri geçerek son parkura gelen yarışmacılar burada kırmızı ve mavi renklerdeki halkaları dizen yarışmacılar daha sonra daha büyük iki halkayı diğer halkaların dizili olduğu çubuklara atmaya çalıştı. İki halkayı da atan ilk yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. 

Dokunulmazlık yarışmasını kazanan takımı ise kendilerinin seçecekleri bir tabak dolusu yemeğin sahibi oldu.

Survivor’da 13 Haziran tarihinde oynanan ve kıran kırana geçen, 9-4'ten 9-9'a gelen dokunulmazlık oyununda kazanan Cemal Can ve takımı oldu.

ELİF HASTANELİK OLDU

Yarışmada Elif havuz parkurunda kafasını çarparak havuzdan çıkamadı. Hemen yarışmacılar ve Doktor müdahale etti. Bıyunluk takılan Elif ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktor Metin Kuş his kaybı yaşamadığı için çok önemli bir şeyinin olmadığını düşündüğünü belirterek yine de kontrol amaçlı MR çekileceğini belirtti. 

Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

NİSA YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

Elif’in hemen sonrasında Nisa Sercan’la yarışırken havuz parkuru öncesinde yüksekten yere düştü. Yarışmacılar korku içinde hemen Nisa’nın yanına koştu. Doktor Metin Kuş’un kontrolleri sonrasında Nisa’da ciddi bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Doktor Metin Kuş Nisanın bu yarışmada oynamamasının iyi olacağını belirtti ve Nisa yarışmanın geri kalanında oynamadı. 

Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da 13 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya