Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? - 21 Mayıs Perşembe

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020 heyecanı devam ederken 21 Mayıs’ta yayınlanan bölümde ödüllü Anlat Bakalım oyunu oynandı. Survivor Ünlüler-Gönüllüler 21 Mayıs Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? İşte detaylar…

Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? - 21 Mayıs Perşembe

Haber61 – Haber Servisi – Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 21 Mayıs’ta yayınlanan yeni bölümde Anlat Bakalım oyunu oynandı. Survivor Ünlüler-Gönüllüler 21 Mayıs Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Ayrıntılar haberimizde…

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor’da 21 Mayıs akşamı anlat bakalım oyunu oynandı. Eğlenceli anların yaşandığı oyunu kazanan takım 7-6 gönüllüler takımı oldu.

Oyunu kazanan takım, kol böreği, peynir, kaymak ve daha bir çok süt ürününün bulunduğu ödülün sahibi oldu.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 21 Mayıs Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI BİRLEŞTİ

Survivor’un sonuna yaklaşılırken heyecanı daha da artıracak yeni gelişme yaşandı ve iki takım birleşti. Gönüllüler takımı Ünlüler takımının olduğu adaya geldi. Burada iki takım yarışmacıları arasında birbirlerini tanımaya yönelik sohbetler gerçekleşti.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasında tamamen konsantrasyon ve dengeye dayalı bir sembol oyunu oynandı. Erkekler ve kadın yarışmacıların ayrı ayrı oynadığı yarışmada yarışmacılar bir çatala bağlı halatların üstüne küpleri verilen komutlarla teker teker üst üste koyarak devirmemeye çalıştılar. Ayrıca tuttukları halatı kademe kademe artırarak küpleri dengede tutmaya çalıştılar.
Yarışmayı kadınlarda Nisa kazanırken erkeklerde Ardahan kazandı.  

ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler gönüllüler 2020’de kıyasıya bir erzak oyunu oynandı. Mert’in elenmesi ile 4 kişi kalan ünlülerde bütün yarışmacıların yarıştığı oyunda yarışmacılar ipe bağlı halkayı engellerden geçirerek parkurun sonuna kadar taşıdılar. Sonrasında bir elleriyle tuttukları hareketli düzeneğin ucunda bulunan çubuğa diğer elleriyle attıkları halkaları geçirmeye çalıştılar. İki halkayı diğer yarışmacıdan önce çubuğa geçirmeyi başaran yarışmacı takımına bir puan kazandırdı.

Erzak oyununu gönüllüler takımı 10’a 4 kazandı ve Orman kulübesinde bir gece ve güllaç ödülünün sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya