Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını verdi. Ilıcalı ayrıca Survivor'da bu sene farklılıklar olduğunu da duyurdu

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı açıkladı

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını açıkladı. Ilıcalı Survivor'ın 2 Şubat'ta başlayacağını duyurdu.

TÜRKİYE -YUNANİSTAN

Bugüne kadar çoğunlukla gönüllüler - ünlüler formatıyla gerçekleştirilen yarışmada bu sene farklılık olacak. Ilıcalı'nın açıklamasına göre bu yıl Survivor'da Türkiye ve Yunanistan ekipleri yarışacak. Yarışma iki ülkeden de canlı yayınlanacak.

YARIŞMACILARI SEYİRCİ SEÇECEK

Öte yandan bu kez Survivor'a katılacak yarışmacılar da farklı bir yöntemle seçilecek. Ilıcalı ve ekibinin belirlediği 30 yarışmacı adayı arasında seyircilerin vereceği oylarla takım belirlenecek. En çok oy alan yarışmacılar Survivor Türkiye ekibini oluşturacak. Seyirciler yarışmacıları Acunn Youtube hesabıdnan ve internet sitesinden oylayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya