Saner Ayar atv'nin başına geçti

ATV'de beklenen gelişme oldu ve Genel Müdür Fatih Ediboğlu'yla yollar ayrıldı. Yönetime istifasını sunan Ediboğlu'nun yerine Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar getirildi. Medyatava sitesinde yer alan habere göre; Ayar, bu akşam itibariyle yeni görevine b

Saner Ayar atv'nin başına geçti

ATV'de beklenen gelişme oldu ve Genel Müdür Fatih Ediboğlu'yla yollar ayrıldı. Yönetime istifasını sunan Ediboğlu'nun yerine Show TV'nin Genel Müdürü Saner Ayar getirildi.

Medyatava sitesinde yer alan habere göre; Ayar, bu akşam itibariyle yeni görevine başlayacak. Şimdi merak edilen soru; Saner Ayar'ın Show TV'deki en büyük kozu Acun Ilıcalı'yı da ATV'ye götürüp götürmeyeceği? Fatih Ediboğlu zamanında da Acun Ilıcalı'ya teklifte bulunmuş ancak Acun kabul etemişti. Şimdi bu teklif, Saner Ayar tarafından çok daha ısrarlı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya