Özgür Bakalar kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Özgür Bakalar’ın kim olduğu Demet Akalın’la yaşadığı sorun üzerine merak edilmeye başlandı. Özgür Bakalar kimdir? İşte detaylar.

Özgür Bakalar kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’la yaşadığı polemikle gündeme gelen sosyal medya fenomeni Özgür Bakalar, merak edilmeye başlandı. Özgür Bakalar Kimdir? Ayrıntılar Haberimizde…

Özgür Bakalar kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Şarkıcı Demet Akalın’ın kızı Hira’nın eğitim arasında TikTok Fenomeni “uzunmakarna” rumuzuyla bilinen Özgür Bakalar’ın canlı yayınını izledi. Bu sırada Hira annesinin kredi kartıyla canlı yayına yaklaşık 7 bin TL’lik hediye gönderdi. Durumu anlayan Demet Akalın konu ile ilgili olarak yaptığı girişimlere cevap alamadığını söyleyerek Özgür Bakalar’ı dolandırıcılıkla suçladı. 

Demet Akalın’a cevap veren Bakalar, "Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı. Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim. Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz! Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." dedi.

Yaşanan bu polemik üzerine herkes Özgür Bakalar’ın kim olduğunu merak etmeye başladı. Onunla ilgili sosyal medyada ve internette aramalar yapmaya başladılar. 

Özgür Bakalar kimdir?

Özgür Balakar sosyal medya hesaplarını uzunmakarna adıyla kullanmakta. 10 Haziran 1998 yılında Kocaeli'nde doğan fenomen, 22 yaşındadır. Şu an İstanbul'da yaşamakta. Yaptığı kombinlerle çok beğenilen Özgür Balakar, 1.64 boyunda 43 kilogramdır. Burcu ise yengeç. TikTok'ta çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

“uzunmakarna” kullanıcı adıyla yer aldığı TikTok'ta güncel olarak yaklaşık 4.5 milyon takipçisi bulunan Özgür Balakar, 230 milyona yakın beğeniye sahiptir.

TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Özgür Balakar, Instagram'da 1 milyon takipçiye sahiptir.

Youtube kanalını 1 Haziran 2015 tarihinde açtı. Bu zamana kadar pek çok videosunu paylaştığı hesabında 39.788.341 görüntülemeye ve 512 bin aboneye sahiptir.

Özgür Bakalar kimdir? Nereli, kaç yaşında?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya