Müge Anlı'da korkunç olay!

Cesedini köpeklere yedirmiş

Müge Anlı'da korkunç olay!

Müge Anlı'nın ATV'de yayımlanan 'Tatlı Sert' programında yine kan donduran bir olay ele alındı. Sık sık kocasını terk edip evden kaçan ve son olarak kayınbiraderiyle yasak ilişki yaşayıp 2007 yılında eşinden boşanan Seher Okusal'dan dört yıldır haber alınamıyor. 34 yaşındaki Seher Okusal'ın başına ne geldiği henüz bilinmezken ortaya atılan iddialar izleyenleri dehşete düşürdü.

İddiaya göre Seher, kardeşi Mevlüt tarafından öldürüldü. Ancak Seher'in cesedine ulaşılamadı. Seher Okusal'ın 18 yaşındaki kızı Sevilay Aha, dayısı Mevlüt'e bu iddiayı sorduğunda, Mevlüt "İnsan ablasına nasıl kıyar?" diyerek iftira atıldığını ileri sürdü. Sevilay, annesinden 2015 yılından beri haber alamadığını belirterek, canlı yayında "Kimisi diyor ki annemi boğdular, kimisi diyor ki boğazını kestiler. Ben annemin bulunmasını istiyorum. En azından mezarını yaptırırım." dedi.

Sevilay, annesiyle babasının neden boşandığı sorulduğunda şunları dile getirdi: "Annem babamı defalarca terk etti. Babam da her seferinde geri getirdi. Ancak 2007 yılında amcamla annemin bir ilişkisi oldu. Ondan sonra babamdan ayrıldılar. Aynı sene içerisinde babam başka biriyle evlendi. Annem, babamla evliyken yaşlı bir adama kaçtı. Babam annemi o adamla görünce, annem onu akrabam diye tanıttı."

Sevilay'ın ifadelerinin ardından dikkat çeken bir açıklama da Seher'in kız kardeşinden geldi. Programa telefonla bağlanan kadın, "Mevlüt ağabeyimin ablamı öldürdüğünü düşünüyorum. Ağabeyim, ablam kaybolduktan sonra uyuşturucuya bulaştı ve tavırları değişti. Ben ağabeyimle görüşmüyorum ama bu değişiklikler cinayetten sonra oldu. Cinayet olmasa ağabeyim neden bu kadar değişsin?" dedi.

Seher'in halası Güllü de cinayetin Mevlüt tarafından işlendiğini ileri sürdü. Halanın ifadesine göre, Seher, abisi Mevlüt'ten para istedi ve Mevlüt 'Para kolay kazanılmıyor' dedi. Bu yüzden iki kardeş arasında kavga çıktı.

İddiaya göre Mevlüt bu kavga sırasında kardeşini öldürdü ve cesedini bir halıya sarıp attı. Başka bir iddiaya göre ise Mevlüt, kardeşi Seher'in cesedini köpeklere yedirdi.

Müge Anlı ekibinin araştırmasına göre, Seher Okusal'ın kimliği ile son yedi yıldır hiçbir sağlık kuruluşundan tedavi talep edilmedi ve hiçbir devlet kurumundan işlem yapılmadı. Bu durum da Mevlüt Okusal'ın öldüğü iddiasını güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler