Müftü Babandan Utan Ahmet

Gazeteci Mansur Forutan'ın, "Camdaki manita. Oyuncu Pelin Batu'yu pazar sabahı 8'de Ahmet Hakan'ın evinde şortuyla gördüm" yazısı, Vakit gazetesine polemik konusu oldu.Ahmet Hakan'la çekişen gazete, Forutan'ın yazısını "Müftü babandan utan Ahmet" başlığıy

Müftü Babandan Utan Ahmet

Gazeteci Mansur Forutan'ın, "Camdaki manita. Oyuncu Pelin Batu'yu pazar sabahı 8'de Ahmet Hakan'ın evinde şortuyla gördüm" yazısı, Vakit gazetesine polemik konusu oldu.

Ahmet Hakan'la çekişen gazete, Forutan'ın yazısını "Müftü babandan utan Ahmet" başlığıyla okurlarına duyurdu. Oyuncu Pelin Batu'nun, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın evinde yakalandığı iddiası, magazin dünyasına bomba gibi düştü. İddiayı Akşam gazetesindeki köşesine taşıyan Mansur Forutan, gördüklerini "Pelin Batu, şortu, tişörtü ile uyanmış camdan bakıyordu. Konuyu yazacağımı hem Ahmet Hakan hem de Pelin Batu biliyordu" dedi.

MÜFTÜNÜN OĞLU
Forutan'ın konuya ilişkin Akşam gazetesinde önceki gün yer alan yazısı, dün Ahmet Hakan'la çekiştiği bilinen Vakit gazetesine de konu oldu. Ahmet Hakan'ın "küfürbaz gazete" diye nitelediği ve "Başbakan bunları niye uçağına alıyor" diye tepki gösterdiği Vakit gazetesi, aşk iddiasıyla ilgili yazıyı "Müftü babandan utan Ahmet" başlığıyla okurlarına duyurdu. Vakit başka yorum yapmadı. Ahmet Hakan, Yozgatlı bir müftünün oğlu. Hakan, bir gazetede yayımlanan röportajında, "Yozgatlı bir müftünün oğlusunuz. Babanız yobazlara mı, din bilginlerine mi yakın" sorusunu şöyle yanıtlamıştı: "Babam ben çocukken daha katıydı. Ama onun görüşlerinde de yumuşama oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya