Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı anıldı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinin önemli karakterlerinden Süleyman Çakır, dizide öldürülüşünün 4. yılında bir hayranı tarafından gazete ilânıyla anıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı anıldı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinin önemli karakterlerinden Süleyman Çakır, dizide öldürülüşünün 4. yılında bir hayranı tarafından gazete ilânıyla anıldı.  Kocaeli ve Sakarya'daki mahallî gazetelere ilân veren Tarık Bulut, Kurtlar Vadisi'nde Oktay Kaynarca'nın oynadığı Süleyman Çakır karakterini, dizideki ölümünün 4. yılında andı. Bulut'un verdiği ilânda, "Merhum Ziya Yılmaz'ın (Lâz Ziya) damadı, Nesrin Hanımın eşi, Meral Yılmaz'ın eniştesi, Polat Alemdar'ın can dostu ve ortağı, Memati, Erhan ve Abdülhey'in arkadaşı, merhume Derya Çakır'ın ağabeyi, Seyfo Dayı'nın manevi yeğeni, Selvi Pusat'ın babaları, unutulmaz isim Süleyman Çakır'ın (Çakır) vefatını bundan 4 yıl önce (bin 461 gün önce), yani 8 Nisan 2004 tarihinde derin bir üzüntü ile öğrendik. Acımız büyük. Merhuma rahmet, eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Saygılarımla. Tarık Bulut (Bir yurttaş)" sözleri yer aldı. İlanı veren Tarık Bulut'un, Sakarya'dan Kocaeli'deki mahalli gazeteyi telefonla arayarak, "Çakır ağabeyimi çok seviyorum. Onun için çok üzüldüm. Sakarya'daki yerel gazetelere de ilan verdim. Gücüm yettiğince Kocaeli'deki gazetelere ilan vermek istiyorum" derken, ilan ücretini banka havalesi yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler