‘Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyonluk ödül sahibini buldu

Kim Milyoner olmak ister yarışmasında Arda Ayten isimli yarışmacı 1 Milyonluk ödülü kazandı

‘Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyonluk ödül sahibini buldu

Haber61 – Haber Servisi - ATV’de ekranlara gelen Kim Milyoner olmak ister yarışmasında 1 Milyon TL değerindeki soru cevabını buldu ve yarışma tarihinde ilk kez bir yarışması ödülün sahibi oldu.

Murat Yıldırım’ın ardından yeni sezona Kenan İmirzalıoğlu ile başlayan yarışma herkesi ekrana kilitledi. Arda Ayten isimli yarışmacının 1 Milyon TL’lik soruyu görme hakkı elde etmesi sonrasında herkes soruyu merak içinde bekledi.

Yarışma 05.10.2019 tarihinde yayınlanırken Kenan İmirzalıoğlu 1 Milyon TL değerindeki soruyu açıkladı. Soru “On kıtadan oluşan İstiklal Marşı’nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?” olurken cevaplar arasında ise  A) Vatan, B) Kan, C) Toprak D) Yurt şıkları yer aldı.

Arda Ayten uzun süre İstiklal Marşı’nın on kıtasını okuyarak doğru cevabı bulmaya çalıştı. İstikal Marşı’nın bazı bölümlerini heyecandan unutsa da doğru cevabı bulmayı başardı.

İŞTE SORUNUN CEVABI

Kim milyoner olmak ister yarışmasında “On kıtadan oluşan İstiklal Marşı’nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?” sorusunun cevabı C) Toprak.

İstiklal Marşının on kıtasında Vatan kelimesi 3 kez Kan Kelimesi 3 kez ve yurt kelimesi 3 kez geçiyor. Buna karşı toprak kelimesi 2 kez geçiyor.

Arda Ayten yaptığı açıklamada “Bunu daha erken söylerdim ama üzerinde baskı oluyor. Özür dilerim herkesten. Daha ilk anda bilirdim. Bunu bilmeme gibi bir şansım olamazdı. Unuttuğum anlar baskı nedeniyle oldu.” dedi.

‘Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyonluk ödül sahibini buldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya