İlmek İlmek İşlenen Altın Mücevherler Elizi Ayrıcalıklarıyla Kalbinizde İz Bırakacak!

Trabzon Hasır tekniğiyle örülen altınlar, bu alanda uzmanlaşmış ve deneyimli zanaatkarların dokunuşlarıyla tasarlanır.

İlmek İlmek İşlenen Altın Mücevherler Elizi Ayrıcalıklarıyla Kalbinizde İz Bırakacak!

Trabzon Hasırı, ince altın tellerinin büyük bir ustalık ve zanaatkarlık ile örülerek mücevhere dönüştürüldüğü geleneksel kuyumculuk sanatıdır. Trabzon Hasır tekniğiyle örülen altınlar, bu alanda uzmanlaşmış ve deneyimli zanaatkarların dokunuşlarıyla tasarlanır. Her biri ilmek ilmek el işçiliği ile örülen altınlar, özel tasarımlarla birleşerek mücevher tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Elizi Kuyumculuk, geçmişten günümüze uzanan Trabzon Hasır sanatını modern temsilcisidir. Elizi altın zanaatkarlarının el işçiliği ile örülen altınlar, farklı takı formlarına bürünerek koleksiyonlardaki yerini alır. Elizi’nin seçkin koleksiyonları; düğün, kına, nişan ve benzeri gibi özel günler başta olmak üzere her durumda sevdikleriniz için kusursuz armağanlara ev sahipliği yapıyor.

Birbirinden Özel tasarımlarla Altın Bileklik Koleksiyonu

Elizi ayrıcalıklarıyla ilmek ilmek örülen altınlar, seçkin bileklik koleksiyonunda hayat buluyor. Trabzon Hasır bileklikler farklı renk seçenekleriyle göz kamaştırırken, her zevke hitap ediyor. Farklı tasarımlara ev sahipliği yapan Trabzon Hasır bileklikler, farklı temalarıyla bileklerinizde parıldamaya hazırlanıyor. Ayrıca altın bileklikler, sargı bileklik modelleri, volüm bileklikler ve çeyrek altında tasarımına ev sahipliği yapan bileklikler koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Her Zevke Hitap Eden Altın Kolyeler

Elizi’nin seçkin koleksiyonları, altın efsanesini stilinizin bir parçası haline dönüştürüyor. Ayrıca özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek, özel anları unutulmaz kılmak için Elizi seçkisiyle tasarlanmış koleksiyonları tercih edebilirsiniz. Elizi’nin usta mücevher zanaatkarlığının bir ürünü olan altın kolyeler, farklı tasarımlarıyla her tarzla kusursuz bir uyum kurar. Altın zincir kolyeler, zarif ya da gösterişli tasarımları tercih edenler için ideal bir seçimdir. Suyolu konsepti ile tasarlanan altın suyolu kolyeler ise zarafeti kusursuz detaylarla yansıtıyor. Ayrıca Elizi ayrıcalıklarıyla sadece altın kolye ucu seçiminde bulunmanız da mümkün.

Neden Elizi’yi Tercih Etmelisiniz?

Elizi, Trabzon Hasır sanatının modern temsilcisidir. Geçmişten günümüze kadar uzanan eşsiz bir mücevher geleneği olan Trabzon Hasır sanatı, ilmek ilmek detaylarla işlenen altın mücevherleri ruhunuzun derinliklerine kadar işliyor. Elizi düğün seti gibi eşsiz koleksiyonlarının yanı sıra kuyumculuk sektöründe imza attığı yeniliklerle de fark yaratmıştır. Ürün kimliği, provalı üretim, ömür boyu ücretsiz bakım ve patentli teknik buluşlarla Elizi, mücevherlerinizi güvence altına alıyor.

haber61-elizi-gorsel12.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler