Gazetecilere ‘Turizm’ Eğitimi verilecek 

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, “Antalya’da görev yapan gazetecilere turizm bilgisi ve Antalya’nın turizm potansiyeli hakkında bilgilendirme eğitimi vereceğiz” dedi. 

Gazetecilere ‘Turizm’ Eğitimi verilecek 

ALTAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kızılsavaş ve Zafer Alkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti. Başkan Yeliz Gül Ege ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Mevlüt Yeni’ye vakfın projeleri hakkında bilgi verdi ve işbirliği çağrısında bulundu. 

AGC, Perge’de Sütun Dikecek 

Antalya Tanıtım Vakfı’nın Perge’nin canlanmasına katkıda bulunmasından dolayı Antalya Tanıtım Vakfı’nı tebrik eden Başkan Mevlüt Yeni, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başlattığı ‘Bir Sütun da Sen Dik’ projesine AGC olarak destek sağlayacaklarını söyledi. Başkan Yeni, “Perge’deki bu hareketlenmeden cemiyet olarak mutluluk duymaktayız, projeye bir sütunun ayağa kalkmasını sağlayarak biz de katkı vereceğiz. Antalya’da görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın da katılımıyla Perge’de tören düzenleyeceğiz” dedi. Başkan Yeliz Gül Ege ise, bu gelişmeden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Antalya’da yer alan tüm sivil toplum kuruluşlarından da aynı desteği görmeyi beklediklerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler