Exxen neden açılmıyor? Exxen'e şikayet yağıyor

Exxen 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başladı. Ancak Exxen'deki eksiklikler kısa sürede binlerce şikayet olmasına neden oldu.

Exxen neden açılmıyor? Exxen'e şikayet yağıyor

Exxen platformu 1 Ocak'ta kullanıcıların ulaşımına açıldı. Acun Ilıcalı'nın büyük umutlarla başladığı projede ilk iki gün içerisinde büyük sorunlar yaşandı. Sosyal medya kullanıcıları Exxen neden çalışmıyor sorusuyla binlerce şikayet oluştururken eksiklikler de tepki çekti.

900 Milyon TL'lik bütçeyle yapıldığı açıklanan Exxen'de iki farklı üyelik tipi kullanıcılara sunuldu. Reklamlı versiyon 9.90 TL reklamsız versiyon ise 19 TL olarak belirlendi.

İlk günden binlerce kişi Exxen'e üye olmak isterken başta üyelik sistemi olmak üzere bir çok konuda problemle karşılaştı.

Exxen'e ilk gün üye olmaya çalışanların büyük bir kısmı "Sunucu yanıt vermiyor" şeklindeki hatayla karşılaşırken daha sonra üye olabilenler ise üye girişi yapamamaya başladı. Bir çok problem peş peşe yaşanırken ikinci gün ise Exxen'e girilse de içeriklerin çalışmadığı görüldü.

Exxen neden çalışmıyor? Exxen'e şikayet yağıyor

Altyapı olarak bir çok eksik de kullanıcılar tarafından sosyal medyada dile getirildi. Exxen'in kod yapısındaki eksikliklere dikkat çekildi.

Exxen'in yoğunluk nedeniyle bir çok hata verdiği kaydedilirken kısa süre içerisinde bu sorunların çözülmesi bekleniyor.

İşte şikayetlerden bazıları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya