En Güzel Seri Filmler

Ses getiren seri filmler bu haberde...

En Güzel Seri Filmler

Dünya çapında büyük ses getiren seri filmler mevcut. Henüz izlemeyenler en çok izlenenlere göz atarak seçimini yapabilir.

Örneğin ilk etapta:

* Mutlaka izlenmesi gereken seriler gözler önüne serilir.
* Konuları ve oyuncu kadroları üzerinden değerlendirmeye alınabilir.
* IMDB puanı dahi belirleyici unsurlar arasında.

TheLord of the Rings

Namı değer Yüzüklerin Efendisi, dünyaya kendini tanıyan seri filmler arasında. Film izle sitelerinde başı çeken seriler arasında. İlk başta seriye dair merak edilenleri sıralamak gerekirse:

-Film: Fantastik film serileri arasında başı çeker. İlk önce 1978 yılında uyarlama olarak sergilenmiştir. Ancak 2001 yılında vizyona gerçek bir yapım ile çıkmış ve ses getirmiştir.

-Seriler: Yüzük Kardeşliği, İkiz Kule ve Kralın Dönüşü şeklinde serilere yer verilmiştir. Tüm bu serilerin toplam bütçesi 250 milyon USD. Yani bütçesi ile de büyük ses getiren yapımlar arasında.

Harry Potter

Yine kitap uyarlaması olarak kendini tanıtan Harry Potter, mutlaka izlenmesi gereken seriler arasında. Film izle tercihleriniz üzerine gözler önüne serilir ve merak edilen detaylar sıralanır. Şöyle ki:

-Film: J.K. Rowling tarafından ele alınan romandan uyarlama olarak sinemaya dahil edilmiştir. Toplamda 8 seri olarak gözler önüne serilir. Son film, 2011 yılında vizyona katılmış ve ödülleri toplamayı başarmıştır.

-Konusu: Harry 10 yıl kadar teyzesi ile yaşamış ve anne – babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Ancak anne – babasının ölüm sebebi çok farklıdır. Hogwards Cadılık Okulu’na gitmeye başlayan Harry, büyücü olmadığını kanıtlar ve geçmişini bu şekilde öğrenir.

Karayip Korsanları

Hd film izle neticesinde ‘Karayip Korsanları’ serisi de karşınıza çıkar. Orijinal olarak Pirates of theCarribbean şeklinde ifade edilir. Ve izlemek isteyenlere sergilenen detaylar:

-Film: Yönetmen koltuğunda oturan isim TedElliot olarak ifade edilir. Macera ve aksiyon dalında gözler önüne serilir. 3 seri olacak şekilde gözler önüne serilmiş ve izleyicisinden tam puan almıştır.

-Seriler: İlk film Siyah İnci’nin Laneti, 2003 yılında izleyicilere sergilenmiştir. Arkasından Ölü Adamın Sandığı geliyor. Ve 2006 yılında sinemaya severlere eşlik ettiği biliniyor. Son serisi ise Dünyanın Sonu şeklinde sergilenir. Ve 2007 yılında geçilen film ile 3D yapıma da imza atılmıştır. Gizemli Denizlerde olarak bilinen yapım, 2011 yılında vizyona katılmıştır.

Yıldız Savaşları

Daha çok Star Wars şeklinde ele alınır. Hemen hemen herkesin izlediği bu seri, uzay temalı olarak bilinir. Full hd film izle tercihiniz üzerine hepsini değerlendirmeniz mümkün olacaktır. Şöyle ki:

-Film: George Lucas tarafından yönetilen seri, ses getiren filmlere imza atmayı başarmıştır. 7 dalda Oscar’a layık görülen seri, hasılat rekorları ile öne çıkmıştır.

-Seriler: İlk seri Gizli Tehlike adı altında 1999 yılında sinemaya severleri karşılamıştır. Toplamda 10 seri olarak gözler önüne serilir. Son filmi 2017 yılında çekilmiştir. Ve Son Jedi yani TheLastJedi şeklinde merakla bekleyenlere eşlik etmiştir.

TheGodfather

Yine mutlaka izlenmesi gereken yapımlar arasında TheGodfather’de boy gösterir. ‘Baba’ serisi tüm yılların en iyi filmler arasında yerini almıştır. Buna karşılık Full hd film izle seçiminiz ile seri gözler önüne serilir. Şöyle ki:

-Film: Başta MarioPuzo’nun romanından uyarlandığını belirtmek gerekir. Yönetmeni Francis Ford Coppola şeklinde sergilenir. MarionBrando ve Al Pacino gibi isimlerin buluştuğu dev bir proje olarak akıllara kazınmıştır.

-Seriler: Sinema tarihine ayrı bir soluk getiren Baba filmi, ilk önce 1972 yılında vizyona giriş yaptı. İkinci film ise 1974 yılında sinema severlerin meraklı bekleyişi ile karşılandı. Son yani üçüncü film için de 1990 vizyona yılına karar verilmiştir.

Hızlı Ve Öfkeli

Fast&Furious serisi herkesin dilinde. Çekimleri halen devam eden film serisi, merakla bekleniyor. Paul Walker’in ani ölümüne karşılık sevenlerini yasa sokan film, kaldığı yerden devam etmekte. Şöyle ki:

-Film: 2001 yılında vizyona katılarak büyük ses getirmiş ve hasılat elde etmiştir. VinDiesel, JasonStatham ve Dwayne Johnson gibi ünlü oyuncu kadrosu ile büyük ses getirmiştir.

-Konusu: Yarış pistlerinde geçen film, geçmişi karanlık olan bir grubu konu alıyor. Grup önceleri anlaşamasa da sonradan birbirine kenetlenmeyi başardı. Bunun üzerine düşmanlarına karşı el birliği ile mücadele etmeye başladı.

X-Men

MarvelComics yapımları öne çıkmayı başarmıştır. Örneğin fantastik alanında boy gösteren X-Men seri yapımlar arasında. Ve hasılat rekorları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Şöyle ki:

-Film: İlk önce 2000 yılında sinema severlere sergilenmiştir. Fantastik film dünyasına ayrı bir soluk kazandırmayı başarmıştır. Özellikle de süper kahramanların birden tanınır hale gelmesine imkan tanınmıştır.

-Seriler: 2000 – 2006 yılları arasında Orijinal Üçleme gözler önüne serildi. 2009 ile 2017 yılları arasında ise WolverineÜçlemesi’ne imza atıldı. 2011 – 2016 yılları arasında ise Yeni Üçleme ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Matrix

Teorilerin doğmasına neden olan Matrix, hasılat rekorları kıran yapımlar arasında. Uzunca bir süre üzerine yorumlar yapılan Matrix, hafızalara kazınmayı başarmıştır. Henüz izlemeyenler başta bu denli öne çıkan film serisini değerlendirebilir. Mesela:

-Film: IMDB puanı 8,7 olarak açıklanmıştır. İlk gösterime girdiği sene 1999 şeklindedir. Başrollerde de KeanuReeves, LaurenceFishburne ve Carrie – Anne Moss gibi isimlere yer verilmiştir.

-Konusu: Gerçeklik ve sanal dünyaya ilişkin karelere imza atılmıştır. Gişe başarısı ile öne çıkan film, sıradan bir adamın sanal dünya ile tanışmasını konu ediyor. Kurgu dolu olan yapım, uzay temalı olarak gözler önüne serilir.

Tüm bu detaylar fullhdfilmizlesene içerisinde boy göstermiştir. Aynı zamanda filmlerin üzerine tıklamanız ve HD kalitede olacak şekilde izlemeye başlamanız uzun sürmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya