Ece Üner ile Susma programı reytinglere yenildi

Kanal D'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Ece Üner ile Susma programı ekrana veda ediyor. Ece Üner'in programı, 17 Aralık Cuma günü son defa seyirci karşısına çıkacak.

Ece Üner ile Susma programı reytinglere yenildi

Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan Ece Üner ile Susma programı hakkında final kararı alındı. Diğer kanallardaki rakipleri Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz'ın programları gibi karmaşık ilişkileri ve kriminal olayların çözüldüğü program, reytinglerde beklenileni veremedi.

REYTİNGLERDE RAKİPLERİNİN GERİSİNDE KALDI
Kanal D'de ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Ece Üner ile Susma, 17 Aralık Cuma günü son defa seyirci karşısına çıkacak. Medyatava'nın haberine göre, ilk olarak 9 Ağustos'ta yayınlamaya başlayan program, 95. bölümüyle final yapacak.

Başarılı haberci Ece Üner'in sunduğu program, diğer kanallarda yayınlanan gündüz kuşağı programlarının reytinglerde gerisinde kalmıştı.

Ece Üner ile Susma programı reytinglere yenildi

SHOW TV'DEN TRANSFER OLMUŞTU
Uzun yıllar Show TV'de ana haber bültenini sunan Ece Üner, geçtiğimiz yaz kanaldan istifa ederek Kanal D'ye transfer olmuştu.

Kendisi gibi haberci olan ve Kanal D Ana Haber'i sunan Deniz Bayramoğlu ile evli olan Üner, eşiyle aynı kanalda çalışmaya başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya