Ceess Global, web sitesi ile krizde meslektaşlarının yanında oldu

Semih Sarıalioğlu, CEESS GLOBAL olarak web sitemizi meslektaşlarımızın kullanımına sunduk. Satış sitesi krizinde meslektaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Ceess Global, web sitesi ile krizde meslektaşlarının yanında oldu

Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, kullanıma sundukları web sitesi ile popüler satış sitesinde yaşanan sorun nedeniyle oluşan sıkıntıda, meslektaşlarının yanlarında olduklarını söyledi.

Sarıalioğlu şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’nin popüler satış sitesinde dün yaşanan teknik aksaklık sebebiyle gayrimenkul sektöründeki tüm firmalar gibi CEESS Global olarak biz de satış ve pazarlama faaliyetlerimizde sorunlar yaşadık. Bu süreçten sektör olarak olumsuz etkilendik.

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketlerinden biri olarak yaşadığımız bu beklenmedik gelişmeyi önceden almış olduğumuz önlemler sayesinde minimum zararla atlattık. Bu önlemlerin en önemlisi 1 yıldır çalışmalarını sürdürdüğümüz ve yakın zamanda canlıya aldığımız sektörde bir ilk olarak gelişmiş yapay zeka entegrasyonu sunan www.ceessglobal.com web sitemiz oldu. Yapay zeka tabanlı teknolojisi ve kullanıcı dostu yapısıyla 2024’te yeni yüzümüz olacak web sitemiz sayesine sunumlarımıza ve satışlarımıza devam ederek satış sitesinin hizmet vermediği süreci en iyi şekilde aştık.

Ancak 25 yıldır faaliyet gösterdiğimiz gayrimenkul sektörünün tüm paydaşların ortak başarılarıyla gelişeceği ve birlikte kazanarak güçleneceğine inanan bir firma olarak ani gelişen bu zorlu süreçte meslektaşlarımıza destek olmak amacıyla, onları portföylerindeki gayrimenkullere ait ilanları sitemizde yayınlamaya davet ettik. Davetimizi olumlu karşılayan meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

CEESS Global olarak, sektördeki problemleri tüm paydaşlarla birlikte aşabileceğimize olan inancımızla oluşabilecek tüm zorluklarda meslektaşlarımızın hep yanında olacağız.”

ceess-global-global.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya