Trabzon Ankara'daki açılışta buluştu!

Trabzonlu ünlü İşadamı Erdem Şılbır, Fil Lounge Restaurantı Ankaralılar'ın hizmetine sundu.

Trabzon Ankara'daki açılışta buluştu!
Trabzonlu ünlü İşadamı Erdem Şılbır, Fil Lounge Restaurantı Ankaralılar'ın hizmetine sundu.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı Ukrayna Caddesi No:9’da hizmete giren Fil Lounge Restanurant’ın ilk misafirleri arasında Trabzonpor eski yöneticilerinden Zeki mazlum ve Emin Kahraman, Çankaya CHP İlçe Balkanı ve eski hakem Selçuk Dereli ve bir önemli davetli yer aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

AÇILIŞ GÖRÜNTÜLERİ VE AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haber61 TV’den canlı yayınlanan  açılışta Fil Lounge Restaurant imtiyaz sahibi Erdem Şılbır yaptığı açıklamada “bu çok bilmediğimiz bir konuydu ama böyle bir hizmeti insanlara sunalım istedik. Buranın başkent olması hasebiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İnşallah insanlarda mutludur. Hem Trabzonlu hemşerilerimize hem başkentteki eşimize dostumuza insanlara böyle bi hizmet sunmaya karar verdik. Bir yola çıktık hayırlısı Allah’tan. Trabzonlu sadece Başkentte değil her yerde çoğunluktadır. Yeter ki biz birbirimize sahip çıkalım birlikte olalım. Eski, Trabzonluluk ruhunu yakaladık mı, bize karada ölüm olmaz. Dünyada şartlar çok değişti. Ne zaman ne olacağı belli değil artık. İddia ediyorum diğer ülkelere kıyasla en iyi ülke biziz. İmkanım olduğu müddetçe yatırım yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Çünkü Türkiye dünyada yükselen bir değer atık. Bütün eşimize dostumuza selamlar. Burada artık kendilerinin bir evi var. Arzu ettikleri zaman istedikleri gibi gelebilirler. Personelim kendilerini ağırlamaktan mutlulukduyarlar” dedi.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Zeki Mazlum ise, “Ankara’da böyle güzel ve nezih bir ortamda böyle bir mekanın açılması, iki değerli dostumun böyle bir mekanı Ankara’ya sunmaları, burada böyle güzel bir ortamı paylaşmak güzel bir şey. İnşallah Allah kalplerine göre verir. Bol kazançlar nasip eder. Bugün Türkiye’yi yöneten kadrolarda bulunmaları ve böyle mekanlar açmaları bizlere gurur veriyor. Bunları sürekli hale getirmek ve devamını sağlamak bizleri mutlu eder. Her Karadenizli’nin iyi işler yapmasından mutluluk ve onur duyarız.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin