Bayburt'ta muhtarlar bilgilendirildi

Bayburt'ta muhtarlar tarımla ilgili çalışmalar konusunda yetkililerce bilgilendirildi.

Bayburt'ta muhtarlar bilgilendirildi

Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, Bayburt merkez ilçedeki köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 


Bayburt Defterdarlığının da katıldığı toplantıda, tarımla ilgili çalışmalar ve hazine arazilerinin satışı hakkında muhtarlara bilgi verildi. 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, 2017'nin tarım projeleri açısından yoğun geçeceğini söyledi.

Önemli konulardan birinin şap hastalığı olduğunu dile getiren Karabulut, bakanlıkça bu sene şap hastalığının ve aşılama çalışmalarının önemli bir hale geldiğini anlattı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Kani Yavuz,  2017 yılında şap hastalığı ile ilgili bakanlıkça seferberlik başlatıldığını ifade etti.

Bayburt Defterdarı Davut Karadağ da köylerdeki hazine arazilerinin satışında 2016 yılında 480 parselin satıldığını belirtti.

Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, ahır projelerinde geçen yıl Defterdarlık Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası olarak çok iyi bir işbirliği yapıldığını, Bayburt'a önemli bir kaynak getirildiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel