Yeşilçam'ın Sevilen Yüzü Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Pıhtı atması teşhisi konulan Alço, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Eşi ve doktorlar, durumunun iyi olduğunu ve bilincinin açık olduğunu belirtti.

Yeşilçam'ın Sevilen Yüzü Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 73 yaşındaki sanatçı, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Eskişehir'de aniden fenalaştı ve hemen hastaneye nakledildi. İlk müdahalede Alço'ya pıhtı atması teşhisi konuldu ve yoğun bakım ünitesine alındı.

Alço'nun sağlık durumu ile ilgili endişelere karşın, eşi Burcu Alço, oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve yoğun bakımda tedbir amaçlı tutulduğunu belirtti. Nuri Alço'nun hastaneye götürülürken dahi, "İzleyeceğim dizilerim var. Hastanede televizyon var mı?" diye sorduğunu aktaran Burcu Alço, sanatçının bilincinin açık ve durumunun stabil olduğunu ifade etti.

burcu-nuri-alco.webp

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Ertuğrul, Nuri Alço'nun 6 Nisan 2024 tarihinde bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvurduğunu açıkladı. Ertuğrul, yapılan muayene ve tetkikler sonrasında Alço'nun kan sulandırıcı ilaç kullanması sebebiyle daha fazla tetkik ve tedavi için yoğun bakıma alındığını belirtti. Başhekim, Nuri Alço'nun genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve bilincinin açık bulunduğunu vurguladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sanatçı Nuri Alço 6 Nisan 2024, Cumartesi saat 15.00'te Acıbadem Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagulan (Kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin