Oktay’ın en büyük Dilek’i kabul oldu!

Dilek Yiğiter ve Oktay Ergen evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Oktay’ın en büyük Dilek’i kabul oldu!

Trabzon’un en renkli simalarından ve sevilen esnaflarından Trabzon Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Yiğiter, ilk göz ağrısı kızını nişanlandırdı.

Trabzonlu Ayşe-Ali Yiğiter ailesinin güzel kızları Dilek Yiğiter, aslen Ordulu olan ancak Tekirdağ Çerkezköy’de yaşamlarını idame ettiren Sevim-Yusuf Ergen ailesinin yakışıklı oğulları Oktay Ergen, evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar.

oktayin-en-buyuk-dileki-kabul-oldu.webp

Aileler ve çok yakın arkadaşlar arasında yapılan nişan merasiminde önce adet geleneği ailenin yaşayan büyüğünden kız istendi. Gelin adayı Dilek’i yaşamının büyük bölümünü yanında geçirdiği dedesi Kadir Yıldız’dan damadın amcası Mehmet Ergen isterken dede de ‘kız evi naz evidir’ misali biraz işi ağırdan aldı ama sonunda da klasik olan “Onlar birbirlerini görmüş, tanımış ve sevmişler. Bize de sevenlere destek olmak için vermek düşer. İki aileye de hayırlı olsun” diyerek iki gencin birlikteliğine onay vermiş oldu.

oktayin-en-buyuk-dileki-kabul-oldu-001.webp

İsteme merasiminin ardından günün en güzel anı olan yüzük takma merasimine gelindi. Burada da yüzükleri yine damadın amcası Mehmet Ergen takarken kurdeleyi ise Trabzon Terziler Odası eski başkanı Temel Koç kesti.

Müzik eşliğinde danslar edildi, oyunlar ve horonlar oynandı. Nişan pastasının kesilmesiyle birlikte günün anısına aile fotoğrafları çekildi ve güne önemli bir not bırakılmış oldu.

Bizlerde Yiğiter ve Ergen ailelerini kutluyor, Dilek ve Oktay’a çıkmış oldukları bu kutlu yolda mutluluklar diliyoruz.

oktayin-en-buyuk-dileki-kabul-oldu-002.webp

oktayin-en-buyuk-dileki-kabul-oldu-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin