Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon çekimlerinde gözyaşlarına boğuldu!

Müjde Uzman, çekimlerde gözyaşlarına boğuldu. Yeni sezondaki bir sahnenin kendisini çok etkilediğini söyleyen oyuncu ''Bir sahne çektik ağlamaktan içim çıktı. Hem de her tekrarda aynı hisleri yaşadım'' dedi.

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon çekimlerinde gözyaşlarına boğuldu!

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Dizide "Alev" rolünü oynayan Müjde Uzman, yeni sezon çekiminde gözyaşlarına boğuldu.

"DUYGUSU BANA GEÇTİ, UMARIM SİZE DE GEÇER"

Dizide Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ikinci sezon çekimlerine başlandığını duyurdu. Karakoç'un ardından setten ağladığı bir fotoğrafı paylaşan Uzman, "Kızılcık Şerbeti'nde bir sahne çektik ağlamaktan içim çıktı. Hem de her tekrarda aynı hisleri yaşadım. Rol arkadaşıma ve yönetmenimize özellikle teşekkür ederim. Ve duygusu bana geçtiği kadar size de geçer dilerim. Bunu en azından şimdilik bu kadar cümleyle paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

yuyu.jpgyukiukowe.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin