İş kadını Dilan Polat yine yaptı yapacağını!

Sık sık gündeme gelen, sosyal medyada 'Enerci Bakanı' olarak bilinen Dİlan Polat, bu kez evine gelen kuryeyi yolun yarısından döndürüp küçük oğluna altın verdiren Polat yine tepki çekti.

İş kadını Dilan Polat yine yaptı yapacağını!

Lüks içindeki yaşantısıyla gündeme gelen Dilan Polat yine adından söz ettirmeyi başardı. Başına taktığı dolarları, milyonlarca liralık arabaları ve başından aşağı dökülen güllerle "Görgüsüz" yorumlarına maruz kalan iş kadını yine yaptı yapacağını...

Dilan Polat son olarak evine sipariş getiren bir kuryeye altın vermesiyle gündeme geldi. Kamerayı eline alan Dilan Polat, "Şule yukarıda altınlarımdan bir tane getir" diyerek yardımcısından altın istedi.

KÜÇÜK OĞLUNUN ELİNE ALTINI VERDİ

Oğlunun eline altını bırakıp kuryeye verdiren Dilan Polat, 'Hayırlı işleriniz olsun, baktıkça bizi hatırlayın' sözleriyle dikkat çekti.

Fenomenin kamera açıp bu anları ve kuryeyi paylaşması "Böyle aşağılama görülmedi", "Görgüsüzlük zirvesi", "Gözümüze sokmasaydın", "Çocuğa verdirmek ayrı bir rezillik" yorumlarına sebep oldu.

biyografi-10-1680355579.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin