Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı!

Gönül Dağı'nda canlandırdığı Zahide karakteriyle hafızalara kazınan Ecem Özkaya, yaklaşık on yıldır evli olduğu meslektaşı Mustafa Üstündağ'dan boşanmıştı.Özkaya cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı!

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya, 2010 yılında meslektaşı Mustafa Üstündağ ile dünyaevine girdi ve çiftin bu evlilikten bir oğlu oldu.

2020 yılının ilk günlerinde 10 yıllık evliliklerini sonlandıran ikiliden Ecem Özkaya cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu aşk orucunu bozdu.

hgfghnfgj.jpg

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu, aşk orucunu bozdu. Gönül Dağı'nda Zahide karakteriyle boy gösteren Ecem Özkaya, yeni bir aşka yelken açtı.

Özkaya'nın yeni aşkını ise sevgilisinin sosyal medya profili ele verdi.

fnhjgfhj.jpg

Ecem Özkaya oğlunun basketbol hocası İlyas İrdel ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin ilk görüntüsü İlyas İrdel'in fotoğraflarını profil fotoğrafı yapmasıyla belgelendi.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler