Dilan Polat nefes terapisinde çığlıklar attı! Paylaşımı olay oldu

İş kadını ve fenomen Dilan Polat sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. "Nefes terapisi" yapan Dilan Polat, çığlık attığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Psikologlar yorum yaptı.

Dilan Polat nefes terapisinde çığlıklar attı!  Paylaşımı olay oldu

Sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımları ile lüks hayatını gözler önüne seren Dilan Polat, son yayınladığı videoyla gündeme geldi.

Dilan Polat "nefes terapisi" olduğunu iddia ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Çocukluk travmalarından kurtulmak için nefes terapisi yapan Polat, paylaşımına "Ailenizden size kalan en büyük şey travmalarınızdır" notunu düştü.

Birçok psikolog ve psikiyatrist Dilan Polat'ın çığlık attığı video ile ilgili yorumlarda bulundu. Psikologlar "Psikolojide travma temizliği gibi bir kavram yoktur" ve "Bu bilimsel bir yöntem değil" gibi yorumlarda bulundu.

fdsgszg.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin